Tu ce cadouri alegi pentru Crăciunul acesta?

Publicat pe

Ne mai despart doar câteva săptămâni de frumoasa sărbătoare a Crăciunului, când vom petrece momente de neuitat alături de cei dragi, pe care îi vom putea surprinde cu multe cadouri. Cum avem parte de un an atipic, este important să alegem daruri care să fie atât utile, cât și pline de semnificație. Dacă în anii trecuți cumpăram bilete la concerte sau planificam city-break-uri, anul acesta va trebui să ne orientăm spre alte surprize, dar care să fie la fel de inspirate.

În timp ce o parte și-au făcut liste de-a lungul anului și și-au notat într-un carnețel ideile bune de daruri, unii dintre noi nici măcar nu ne-am dat seama că mai este foarte puțin până avem bradul de împodobit, miros de turtă dulce și cozonac în casă, colinde și cadouri de dăruit. Și pentru că darurile nu sunt simple obiecte oferite din obligație, ci consolidează relațiile și arată aprecierea pe care o purtăm celor din jur, am pregătit pentru tine câteva idei care să te scoată din încurcătură.

Un bilet la un workshop online

Într-o lume din ce în ce mai digitală, dar și mai alertă, este important să ținem pasul cu ultimele tendințe în materie de business. Astfel, un cadou perfect pentru o persoană dragă ție poate fi un bilet la un workshop dedicat personal brandingului, un curs IT sau domenii conexe, precum dezvoltare (web, mobile, baze de date), business (management, vânzări, media), dezvoltare personală, design (web, graphic, interior), marketing (digital, social media, branding, content) sau lifestyle, fotografie, sănătate, muzică, limbă străine. Există o multitudine de cursuri care pot deveni un cadou minunat pentru cei dragi și toate se află la un click distanță.

Bijuterii

O altă idee pentru un cadou perfect de Crăciun, mai ales pentru femeile din viața ta, sunt bijuteriile. Nu se vor demoda niciodată și mereu vor surprinde extrem de plăcut, fiind un dar valoros și semnificativ. Bijuterii aur si argint, bijuterii cu diamant sau broșe și pandantive, toate acestea pot reprezenta cadoul mult dorit. De asemenea, la categoria bijuterii din aur și argint pot fi incluși și domnii. Pentru ei putem alege butoni, pandantive, brățări sau ceasuri, oferta fiind foarte bogată la acest capitol.

O carte

În fiecare an apar foarte multe titluri noi pe piața de carte din România. Autori faimoși, câștigători ai unor premii literare, bestseller-uri. Apar și cărți tehnice sau care tratează anumite subiecte fierbinți ale societății. În funcție de pasiunile celor apropiați, putem găsi o serie de cărți ce vor răspunde înclinațiilor lor. Fie că sunt împătimiți de modă sau sport, fie că sunt iubitori de animale, mașini, mediu înconjurător, le place politica sau sunt pasionați de vinuri, sigur vei găsi paginile perfecte pentru ei într-o librărie. Cu siguranță îi vei surprinde plăcut arătându-le astfel că îi cunoști destul de bine și că ești atent la micile lor aspirații.

Coșuri cu bunătăți

Alimentația sănătoasă este un concept nelipsit de pe buzele multora dintre noi, iar sărbătoarea de Crăciun poate fi contextul perfect pentru a le oferi celor dragi un coș cu bunătăți, desigur, sănătoase. Sunt multe magazine în București, dar și în mediul online, care pregătesc astfel de cadouri, unde vei putea adăuga produse speciale și mai puțin găsite pe rafturile supermarketurilor. Vei putea alege brânzeturi și vinuri franțuzești, tagliatelle și penne din frumoasa Italie, boabe de cafea din îndepărtate țări și ciocolate parfumate.

Fotocarte

O idee specială și mai migăloasă este realizarea unei fotocărți pentru a fi pusă sub bradul de Crăciun. Se pretează perfect pentru a fi dăruită părinților și va trezi amintiri și emoții de nedescris. O poți comanda sau o poți realiza chiar tu. Pentru un impact mai puternic, îți propunem să o creezi acasă. Ai nevoie de fotografii cu tine și familia ta, un frumos jurnal și, pentru un efect vintage, de un stilou cu care să scrii amintirile, anii și momentul în care au fost făcute pozele, dar și câteva rânduri dedicate celor apropiați. Desigur, nu uita de lipici, foarfece și dacă vrei să adaugi ceva stickere.

Crăciunul este o sărbătoare plină de armonie și bucurie, iar cadourile pe care le oferim contribuie la crearea unei atmosfere perfecte alături de cei dragi.

Sursă foto: Shutterstock

(P) Material publicitar realizat împreună cu aursiargint

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter