Vă certați des? 3 metode să creșteți apropierea și intimitatea în cuplu

Publicat pe de Catalina Cristescu

Simți că parcă plutește tensiunea în aer? Nu e foarte greu să vă creșteți intimitatea în cuplu, e nevoie de deschidere și niște obiceiuri aparent banale.

Puterea rutinei

Stabiliți seri de film, de ieșit la cină, la dans, însă numai voi doi. Ritualul cinei împreună seara, ori dacă nu se poate măcar la sfârșit de săptămână.

Aceste ritualuri nu au rolul de a aduce plictiseală sau rutină, ci de a crea un sentiment de apartenență și de identitate de cuplu, familială.

Citește și:

La ce riscuri te supui când ai o aventură la serviciu

2 greșeli pe care trebuie să le eviți când apare cineva nou în viața ta

Provocați-vă mental

Ați văzut în filme cluburile de lectură? De ce să nu faceți același lucru voi doi? Asta e valabil și cu un documentar vizionat împreună, un articol științific etc

Creierul este partea noastră cea mai erogenă, iar astfel de activități trezesc respectul, aprecierea, admirația.

Atenție la ora de culcare

Seara băgați-vă în pat la aceeași oră. La fel și în weekend dacă unul dintre voi vrea să doarmă la prânz. Celălalt căruia nu îi este încă somn poate citi, se poate uita la un film, însă apropierea fizică este foarte importantă, creând din nou premisele pentru întărirea legăturilor de atașament.

Foto: Shutterstock

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă