VIVA! Shopping with Stars: vedetele au profitat de reduceri, în ParkLake Shopping Center

Publicat pe

Cu masca la purtător, zâmbetele largi pe chip și ținute care mai de care mai lejere, de vară, vedetele au acceptat invitația la evenimentul VIVA! Shopping with Stars, care a avut loc ieri, în ParkLake Shopping Center. După lungi sesiuni de shopping, ne-am întâlnit cu cele 12 invitate la panou unde am renunțat, pentru fotografii, la mască, iar pentru interviuri la inhibiții. Iată cum a fost!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

E caniculă în toată țara și vedetele s-au răcorit în „rafalele' aerului condiționat la evenimentul VIVA! Shopping with Stars, în Parklake Shopping Center. Ieri a fost o zi în care ne-am relaxat cu o sesiune de shopping, mai ales că reducerile din sezonul actual au apărut deja și ne-am bucurat să ne revedem, într-un final, într-un cadru puțin mai relaxat.

Vedetele deja au început evenimentele și ne-au povestit despre bucuria de a reveni pe scenă, sub o formă sau alta. Am avut parte de discuții pe care le râvneam încă de la începutul pandemiei, despre stil, viață personală și nu numai, iar Gabriela  Cristea, Andreea Bălan, Doinița Oancea, Adina Buzatu, Roxana Ciuhulescu, Elena Gheorghe, Eugenia Șerban, Cristina Cioran, Tilly Niculae, Diana Dumitrescu și Ioana Ginghină ne-au arătat, ca în fiecare an, la panou, ce și-au cumpărat!

VIVA! Shopping with Stars: vedetele au profitat de reduceri, în ParkLake Shopping CenterVIVA! Shopping with Stars: vedetele au profitat de reduceri, în ParkLake Shopping Center

VIVA! Shopping with Stars: o mare bucurie, în plină pandemie

Și anul acesta am reușit, în ciuda pandemiei care încă ne dă mari bătăi de cap, să ne revedem cu vedetele la cumpărături. Spre surprinderea noastră, altruismul a fost la el acasă, pentru că multe dintre acestea și-au început sesiunea de shopping cu articole… pentru copii! Hainele nu au fost neapărat în centrul atenției, la această ediție, pentru că multe dintre vedetele noastre s-au reorientat către bijuterii, accesorii sau cosmetice.

Am făcut fotografii la panou, ca de fiecare dată, am aflat cele mai noi și neașteptate exclusivități, pe care vi le vom dezvălui, treptat, curând, iar la final am conchis că ParkLake Shopping Center este partenerul nostru de nădejde. Nu doar că măsurile de protecție s-au respectat cu sfințenie, dar vedetele s-au simțit ca în vacanță, lipsite de griji și stres, chiar dacă doar pentru câteva ore.

Ce să oferi unui om care are… totul? Gift Card-ul ParkLake Shopping Center!

Partenerul nostru, ParkLake Shopping Center, a lansat Gift Card-urile personalizate- un obiect dedicat celor care au totul, dar totuși le mai lipsește ceva. Există mai multe variante din care putem alege în funcție de eveniment sau ocazie și pot fi oferite într-un ambalaj extrem de elegant, mesajul din interior fiind amprenta pe care chiar tu o poți pune asupra cadourilor pentru cei dragi.

GiftCard-urile se pot achiziționa de la biroul de informații din centrul comercial, iar valoarea este aleasă de cumpărător, din variantele: 100 RON, 300 RON sau 500 RON. Love Gift Card este dedicat persoanelor față de care vrei să îți arăți dragostea, Happy Gift Card este conceput special pentru aniversări, Thanks Gift Card pentru persoanele cărora nu știi să le mulțumești, iar Joy Gift Card este pentru persoanele care, așa cum spune și numele, sărbătoresc mari bucurii. Pentru sărbători, putem alege Christmas Giftcard, iar pentru doamnele din viața noastră, Spring Gift Card este alegerea perfectă de 1 sau 8 martie!

Mulțumim sponsorului ParkLake Shopping Center.

De asemenea, mulțumim partenerului Top Line Romania pentru cadourile oferite.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter