Cum s-a văzut live concertul lui Beyonce, cum a fost, de fapt, întâlnirea dintre Codin și Simona Halep? Codin, Otravă și invitatul special Dan Capatos dezbat, în direct, cele mai fierbinți subiecte

Publicat pe

Emisiunea Otravă pentru Codin din această seară este una specilă. Subiecte fierbinți și un invitat care, de regulă, are rolul de moderator: Dan Capatos. 

Un invitat special azi, la Otravă pentru Codin, emisiunea difuzată în direct, pe pagina de Facebook Revista VIVA!, în fiecare marți, de la ora 21.00. Dan Capatos vine în platoul VIVA! și dezbate cu Otravă și Codin subiectele momentului: Campionatul Mondial de Fotbal, concertele lui beyonce, din Europa, și… vizita Simonei Halep într-un club, la mare.

Multe vedete au fost la concertele susținute de Beyonce, în capitalele europene, turneul ei fiind unul cu adevărat grandios. Otravă a fost acolo și are amănunte interesante. Pentrui el și soția lui, Diana, evenimentul a avut o semnificație deosebită.

Tot în emisiunea din această seară vom afla ce vedete din România i-au văzut pe cei doi artiști live, în concerte din diferite capitale europene, dar și ce a însemnat Campionatul Mondial de Fotbal 2018 nu doar din punct de vedere sportiv, ci și diplomatic, social și politic.

Nu în ultimul rând, Codin va veni cu detalii nespunse până acum despre întâlnirea surpriză pe care a avut-o în weekend cu Simona Halep. Cum a convins-o pe Delia să îl însoțească și cum au fost asaltați de fani? Afli în această seară, d ela ora 21.00, LIVE pe Facebookul revistei VIVA! si pe site.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter