3 pietre prețioase pentru un inel de logodnă

Publicat pe

Inelul de logodnă în sine este o promisiune pentru totdeauna. De aceea, este foarte important să fie bine ales și dăruit la momentul potrivit.

Cel mai simplu ar fi să o duci cu tine la magazin și să o lași să aleagă, dar atunci, mesajul n-ar mai ajunge la ea. Da, îi spui cât de mult o apreciezi, dar poți să îi transmiți mai mult, indirect, prin simplul fapt că alegi pentru ea un inel cu o anumită piatră prețioasă.

Uite 3 pietre prețioase pentru un inel de logodnă și semnificația lor

De când e lumea și Pământul, pietrelor prețioase și semiprețioase li s-a găsit o semnificație. Dăruite, ele pot transmite un mesaj puternic. Trei pietre – smaraldul, safirul și rubinul au legături cu viața de cuplu. 

Smarald 

Smaraldul este piatra de naștere pentru luna mai și considerat fi o piatră a dragostei, a speranței și înțelepciunii. Se spune despre smarald că este bun pentru meditație și concentrare și un bun scut împotriva energiilor negative. Tot smaraldul inspiră și întărește legăturile dintre soți. Nu întâmplător, piatra prețioasă verde este simbolul a 55 de ani de căsătorie – nunta de Smarald.

Rubin

Rubinul este piatra de naștere pentru luna iulie și simbol a 15 și 40 ani de căsătorie – nunta de rubin. Se spune despre rubin că simbolizează curajul, puterea și bogăția. Începând cu Evul Mediu, bijuterii cu piatra prețioasă de un roșu aprins erau oferite ca simbol al unei promisiuni pentru totdeauna. O superstiție străveche spune că rubinul aduce fericire și armonie tinerilor îndrăgostiți. 

Safir 

Safirul este piatra lunii septembrie și este simbol a 45 ani de căsătorie – nunta de safir. Piatra prețioasă albastră (culoarea cea mai des întâlnită în bijuterii) simbolizează o dragoste pură și loială. Despre safir se credea în vremurile de demult că aduce armonie între îndrăgostiți, că atrage bunăstarea și prosperitatea. 

Prin intermediul pietrelor prețioase poți transmite mesaje puternice. Trebuie doar să știi pe care să o alegi. Am vorbit despre smarald, rubin și safir. Ele sunt o alegere potrivită pentru un inel de logodnă, dar mai sunt și altele. Diamantele? Nici cu diamante nu poți să greșești. Femeile și diamantele au ceva în comun. 

Dacă legătura dintre voi este puternică, ia în calcul pietrele prețioase. Dar nu te grăbi să cumperi primul inel pe care îl găsești. Colindă magazinele, vezi mai multe modele și compară-le cu gusturile ei. Un prim pas este să pornești de undeva. Începe cu magazinul de bijuterii B&B Shop, magazinul online oficial al companiei B&B Collection. Găsești aici variate modele de inele cu rubine, safire, smaralde și alte pietre prețioase și semiprețioase. Șansele să găsești acel inel în acest magazin sunt foarte mari.

„Fură-i” un inel, află-i mărimea și dă-ți timp să cauți. Acela pe care-l alegi pentru ea trebuie să fie perfect. Dacă nu știi exact ce își dorește, un truc simplu este să apelezi la prietena ei cea mai bună. Femeile își împărtășesc dorințele. Și tot ele știu și semnificația pietrelor. Dacă va primi una, va aprecia că ți-ai dat interesul mai mult decât să cumperi un simplu inel cu care să marchezi momentul.

Sursa foto: unsplash.com 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter