3 sfaturi de care trebuie să ții cont atunci când decizi să îți faci o schimbare de look

Publicat pe

Tendințele din domeniul beauty se schimbă destul de des astfel că ele nu ar trebui să îți dicteze felul în care alegi să îți aranjezi părul sau, în cazul bărbaților, cum să îți porți barba, ci trebuie să alegi ce consider că ți se potrivește.

Fiecare dintre noi este unic în felul său așa că aspectul trebuie să îți definească personalitatea, să comunice despre tine înainte ca tu să interacționezi propriu-zis cu cei din jur.

Uneori, după ce pentru o bună perioadă de timp ai optat pentru același mod de a-ți aranja părul sau barba, ajungi la concluzia ca nu se mai potrivește cu personalitatea ta, că nu îți mai oferă acea stare de bine. Acesta este cel mai bun moment în care să alegi ceva nou, o schimbare care să-ți ofere încrederea de care ai nevoie. Schimbările de look sunt încurajate și atunci când simți că încă nu ți-ai găsit stilul care să te reprezinte cel mai bine.

  • Alege profesionistul potrivit pentru tine.

Atunci când alegi să îți schimbi aspectul, trebuie să apelezi la un profesionist specializat pe tipul de servicii pe care ți le dorești, fiindcă o coafură care nu ți se potrivește ori o barbă mult prea scurtă te poate costa chiar starea ta de bine. 

Prima aplicație de programări online din România  îți vine în ajutor pentru ca tu să găsești profesionistul potrivit nevoilor tale. Cu peste 1.000 de profesioniști înscriși pe platformă, MERO acoperă o gamă largă de servicii precum: coafor și hair styling, barber shop, beauty și cosmetică. 

  • Citește recenziile obținute de profesionist.

Odată ce te-ai decis care este schimbarea pe care ți-o dorești și ai identificat profesioniștii la care poți apela, trebuie să citești care este părerea clienților. Fiecare dintre noi are propriile preferințe atunci când vorbim despre serviciile de beauty așa că, recenziile clienților te vor ajuta să îți dai seama cu viziunea cărui profesionist ești compatibil.

Pe MERO există în prezent peste 300.000 de recenzii verificate, din partea clienților, pentru ca tu să nu mai fi nevoit să cauți informații despre profesionistul la care vrei să apelezi, pe google sau pe facebook. 

  • Știi de la început care este prețul total pentru serviciile de care vrei să beneficiezi

Uneori, atunci când apelezi la serviciile unui salon prin intermediul rezervării telefonice, costul total pentru serviciile alese te poate surprinde într-un mod neplăcut. Acest lucru se întâmplă fie pentru că nu ai găsit pe internet nicio informație cu privire la prețurile percepute de salon, fie informațiile nu erau actualizate.

Beneficiul rezervărilor prin intermediul aplicației MERO este că știi de la bun început care va fi costul total pe care va trebui să îl plătești deoarece în cadrul platformei sunt prezentate prețurile fiecărui serviciu în parte.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter