5 motive să cumperi dintr-un pet shop online

Publicat pe

În epoca în care cumpărăturile s-au mutat, în proporție covârșitoare, în mediul online, achiziția dintr-un pet shop de pe internet stârnește emoții multora dintre proprietarii de animale de companie. În acest articol poți afla de ce majoritatea acestor griji sunt nefondate.

  1. Lista de cumpărături e deja făcută

Atunci când apelezi la un pet shop online, meniul site-ului este foarte eficient în a-ți aminti ce anume mai trebuie să cumperi și în a-ți propune tot felul de noutăți, dintre care unele i s-ar putea potrivi și companionului tău. Nu doar că poți comanda din confortul fotoliului de acasă, dar reduci și riscul de a uita să mai cumperi o nouă jucărie sau o nouă pungă de recompense. 

  1. Prețul e, în general, mai accesibil

Majoritatea magazinelor online pentru animale practică prețuri mai avantajoase decât pet shopurile fizice, si e de inteles: cheltuielile pentru chirie, utilități, angajați sunt reduse la minimum. 

În cazul în care te preocupă cheltuielile de transport, de cele mai multe ori te îngrijorezi degeaba. Dincolo de o anumită valoare a comenzii, livrarea este gratuită. Oricum, prețurile pentru transport sunt afișate în mod transparent și îți poți face calculele, să vezi dacă este mai economic să cumperi online sau doar mai confortabil. 

  1. Poți comanda oricând ai timp

Ca să ajungi la magazinul cu mâncare pentru animale preferat trebuie, de multe ori, să te abați de la traseul obișnuit. Dacă lucrezi până târziu sau dacă trebuie să iei și copiii de la grădiniță sau de la afterschool, e posibil ca magazinul să se fi închis deja. Mai ales dacă ai un câine de talie mare, nu e convenabil nici să faci nesfârșite drumuri ca să cumperi câte un kilogram de mâncare, nici să transporți singur un sac de peste 10 kilograme. 

Comandând online, poți lua cantități mai mari de mâncare sau nisip pentru litieră, care îți sunt aduse de curier până la ușă. Nu trebuie să mai bați drumuri suplimentare și să îți ajustezi programul. 

  1. Poți face alegeri mai înțelepte

Atunci când mergi în magazine fizice, fie alegi aceeași mâncare pe care animalul tău o acceptă, fie testezi produse noi pe care le alegi pe criterii subiective, cum sunt prețul sau recomandarea vânzătorului. Aproape niciodată nu ai ocazia sau posibilitatea să verifici lista de ingrediente, să studiezi analiza nutrițională, să compari cu alte produse sau să decizi dacă un anumit produs este adecvat pentru companionul tău blănos. 

Pe de altă parte, atunci când cumperi online, oferta mult mai variată este completată de toate aceste informații detaliate, iar deciziile tale sunt luate în deplină cunoștință de cauză. 

  1. Ai acces la zona de recenzii din partea altor cumpărători

Accesul la informație în zona online este completat de posibilitatea de a verifica experiența de cumpărare a altor clienți. Datorită lor poți afla dacă un sortiment nou de mâncare, pe care nu l-ai mai testat până atunci, este în general bine acceptat de către animale, dacă un brand nou de nisip pentru litieră are o putere de absorbție adecvată, dacă un anumit model de ham sau de zgardă e suficient de rezistent și așa mai departe. În cazul magazinelor fizice, e greu de spus de cât timp este desfăcut sacul cu mâncare din care cumperi și dacă nu cumva proprietățile organoleptice ale mâncării s-au modificat. 

Pet shopurile online au câștigat mult teren în ultima perioadă datorită avantajelor pe care le presupune utilizarea lor: ofertă generoasă de produse, prețuri mai convenabile, acces la informații complete despre produsele comercializate, acces la recenziile cumpărătorilor, accesibilitate superioară, în special pentru persoanele foarte ocupate sau cele care nu pot să transporte obiecte grele. 

Sursa foto: Shutterstock

(P) Material publicitar realizat de Mobilepet

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter