7 motive pentru care să alegi cizmele UGG

Publicat pe

Istoria cizmelor UGG începe în Australia și Noua Zeelandă în urmă cu mult timp și ne spune că erau folosite de către surferii care săreau în ele de pe placă pe timp de iarnă, când temperaturile nu erau atât de prietenoase cu ei. Undeva în anii ’70 au ajuns și în America și Europa, iar mai apoi s-au extins în lumea-ntreagă fiind preferatele vedetelor atunci când ajung la temperaturi scăzute.Acestea sunt confecționate din blană de oaie pe o parte și piele de oaie pe partea de suprafață. Pielea și blana de oaie sunt materiale care se mulează pe picior, iar împreună cu talpa dau un tot unitar comod pe care cu greu îl dai jos din picioare.Cu toate acestea, relația pe care fetele o au cu aceste cizme este una în care ori le iubesc ori nu le plac de nicio culoare.Dacă faci parte din cea de-a doua categorie, îți vom da 7 motive pentru care să treci în prima în timp ce te lăsăm pe tine să le descoperi pe restul!

7 motive pentru care merită să ai o pereche de UGGs

Dacă ai deja o pereche, ne-am bucura dacă ne-ai scrie în comentarii de ce le iubești; iar dacă urmează să-ți cumperi o pereche de UGG de damă, care sunt argumentele care te-au convins.

1. Sunt comode și călduroase

Primul scop atunci când vine vorba despre încălțăminte în general este să fie comodă; iar când vorbim despre cea de iarnă este să fie și călduroasă. Ei bine, cizmele UGG le îndeplinește pe ambele și au avut timp să-și demonstreze utilitatea de ani buni încoace.

Partea lor cea mai frumoasă este că se mulează pe picior și astfel senzația de căldură pe care o lasă este și mai puternică.

2. Au culori diverse

Inițial, culorile cizmelor UGG erau pământii dar, odată cu adoptarea modelului în tot mai multe țări și de tot mai multă lume, au mai fost adăugate și altele care să se potrivească diferitelor outfit-uri adoptate de femei de pe tot globul.

Nimeni nu spune că trebuie să te rezumi la o singură pereche, așa că de ce să nu ai mai multe culori pregătite pentru iarna care vine cu pași repezi?

3. Sunt versatile

Cizmele UGG le poți purta în diverse locuri și ocazii, mai ales atunci când poți să adopți un stil sport sau casual. Nu zice nimeni că nu poți să le porți chiar și la birou, în funcție de cerințele vestimentare pe care le ai sau nu acolo.

Se potrivesc atât combinațiilor de blugi skinny și un pulover oversize, cât și rochiilor și fustelor simple. Cizmele pot fi astfel considerate elementul statement al ținutei tale.

4. Dau culoare ținutei

Toamna și iarna parcă tindem să preferăm ținutele all black, iar acest lucru face din UGGs accesoriile perfecte care pe lângă că țin de cald mai și dau culoare outfit-ului. Având nuanțe felurite la dispoziție, orice ținută uni ai adopta poți să alegi să fie completată de o pereche de UGGs care să fie în contrast cu hainele.

5. Sunt diverse

Credem că ți-ai dat seama că până acum ne-am referit la modele clasice de UGGs, însă pe lângă acelea mai există pe piață variante cu nasturi, cu fermoar, cu paiete sau printuri; iar noutatea este că au apărut și bocanci și chiar și pantofi sport de la acest brand, ca să poți să porți produsele lor cât e anul de lung, nu doar iarna.

6. Sunt pentru toată familia

Deși la începuturile lor cizmele UGG au fost purtate atât de femeile surfers cât și de bărbați, de-a lungul timpului au fost considerate drept accesorii care se potrivesc doar pentru doamne și maxim pentru copii.

Ce bine însă că s-a ajuns la concluzia că și bărbații au nevoie de încălțăminte comodă și cei de la UGG au creat modele și pentru ei!

7. Au și alte accesorii

Pentru ca ținuta de iarnă să fie completă, cei de la UGG au scos pe piață și mănuși, căciuli și căști îmblănite. Și acestea urmează standardele înalte setate de către cizme și nu vor dezamăgi!

Abia așteptăm să citim și motivele pentru care alegi și tu UGGs în detrimentul altor cizme, ghete sau bocanci! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter