Acum îți poți comanda online și în rate, șemineul premium la care ai visat dintotdeauna!

Publicat pe

Utilizate încă din vremuri apuse, șemineele au fost dintotdeauna apreciate pentru căldura specială a focului pe lemne, dar mai ales pentru posibilitatea de a fi decorate în așa fel încât, să devină principalul contribuitor al atmosferei generale de confort și eleganță. De la conace boierești și până la palatele somptuoase ale aristocrației, un șemineu era vedeta' responsabilă cu buna dispoziție pentru serile în familie sau a petrecerilor organizate la adăpostul călduros al gurilor de foc.

O dată cu trecere timpului, șemineul a fost reinterpretat în diverse moduri, ajungând să fie disponibil astăzi, într-o varietate aproape nesfârșită de modele și forme, capabile să întâmpine și să rezolve nevoile moderne chiar și pe ale celor mai pretențioși dintre clienți. 

În acest sens, echipa PEFOC, meșterii sibieni în șeminee, te vor ajuta să-ți alegi modelul care îmbină perfect funcționalitatea cu designul pe placul tău, începând de la modelele clasice de șeminee pe lemne, sobe, puternicul termoșemineu de tip centrală și variantele decorative de șeminee electrice sau cu bioetanol, 

Iar dacă ți-e teamă că investiţia iniţială ar putea zgâlțâi puțin bugetul familiei, tot mai mulți români preferă avantajele achiziționării de șeminee în rate. Așadar, comandă online sau vizitează depozitul de șeminee din Sibiu sau de la partenerii oficiali din întreaga țară, și bucură-te de beneficiile încălzirii naturale! 

Căldura pe lemne se păstrează pentru o lungă perioadă de timp, randamentul șemineelor fiind deosebit de ridicat datorită noilor tehnologii folosite. În plus, aspectul pe care îl capătă locuințele cu șemineu este unul deosebit, iar valoarea acestora de piață va crește pe măsura investiției tale.  

Dacă planifici să construiești un șemineu, este important să te documentezi înainte de a te apuca de treabă. De asemenea, se recomandă colaborarea cu o firmă specializată pentru construcția unui șemineu trainic, care să funcționeze fără probleme. Poți încerca să montezi șemineul și singur, însă experiența și îndemânarea unui specialist te vor ajuta să economisești timp, energie și bani.  

Pentru un confort termic ridicat, dimensiunile focarului se aleg în funcție de dimensiunile spațiului pe care îl dorești încălzit. De exemplu, șemineul clasic pe lemne cu o putere calorică mare poate fi folosit pentru a încălzi întreaga locuință prin instalarea unor componente de ventilare. Iar dacă vrei să încălzești o singură cameră, soba pe lemne poate fi alegerea perfectă. 

Aceasta ocupă mai puțin spațiu, putând să fie amplasată oriunde ai nevoie. Fie că alegi un focar șemineu sau preferi o sobă pe lemne, vei avea nevoie și de un coș de fum adecvat, realizat din materiale calitative. Acesta evacuează fumul și întreține arderea, motiv pentru care, este absolut necesar să fie dimensionat și montat corect.

Magazinul online www.pefoc.ro îți propune o gamă variată de șeminee și produse complementare de calitate premium, dar și serviciile unor specialiști pentru care, montajul profesional și punerea corespunzătoare în funcțiune a sistemelor de încălzire, nu mai au nici un fel de secrete. În plus, beneficiezi de consultanță pe tot parcursul colaborării primind ajutor, atât pentru alegerea modelului potrivit de șemineu, cât și după instalarea propriu-zisă al acestuia.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter