Adoptă un stil de viață sănătos!

Publicat pe

Din ce în ce mai multe persoane își doresc să abordeze un stil de viață cât mai sănătos și mai ordonat.

Fie că vorbim despre o alimentație sănătoasă pentru slăbit sau pentru menținerea siluetei, este important să ai în vedere că fiecare corp este diferit și nu există o rețetă magică pentru toată lumea.

Pentru prevenirea și gestionarea eficientă a obezității cât și a complicațiilor asociate, am creat programul de nutriție personalizată. Acest program este special conceput pentru obținerea unei greutăți optime, dar mai ales pentru menținerea acesteia pe termen lung.

Printre primele consecințe ale kilogramelor în plus se numără  problemele cardiovasculare, hipertensiunea arterială și diabetul zaharat. 

Factorii care determină fluctuații ale greutății corporale:

– mâncatul pe bază de stres

– medicație antidepresivă

– stoparea fumatului

– scăderea rapidă în greutate (aceasta încetinește metabolismul ca răspuns compensator la privarea alimentară)

– menopauza si premenopauza 

Dacă îți dorești să slăbești dar să ai și un corp sănătos în același timp, este foarte important să nu începi cu o dietă drastică, pastile, shake-uri!!!

Dacă vrei să-ți asiguri eșecul menținerii greutății după slăbire, atunci începe o dietă drastică sau cu shake-uri minune'. 

Prin dietă drastică' se înțelege adoptarea unui set de reguli stricte. De exemplu: mănânci disociat, mănânci preponderent alimente bogate în grăsimi, mănânci doar anumite alimente care se potrivesc grupei tale de sânge, înlocuiești o masă cu shake-uri. 

Dacă ti-as spune că aceste diete' nu funcționează o perioada lungă de timp, probabil mi-ai spune cum ai slăbit cu dieta x sau y și în cel mai scurt timp. Dar întrebarea mea este: ai reușit sa iti mentii acea greutate o perioada lungă de timp (mai mult de 2 ani), fără eforturi deosebite, fără frustrări și fără a te simți ca esti permanent la dietă'?

Nivelul de energie pe care îl ai astăzi, depinde de ce ai mancat ieri, de ce ai mancat săptămâna trecută și de ce ai mâncat luna trecută!

Obiectivele se ating prin acțiuni mici zilnice, NU prin schimbări majore!

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă