Alege cele mai inspirate cadouri pentru acest Crăciun de la Levi’s

Publicat pe

În acest sezon, Levis încurajează o abordare alternativă a cadourilor tradiționale de sărbători. Continuând campania Give Better for 2022, Levis este gata să asigure un caracter sustenabil și calitativ pieselor vestimentare, fiind astfel modalitatea perfectă de a reuni comunitatea. 

Programul Give Better se concentrează asupra oferirii unui cadou atemporal, fiind simplu și cu un impact garantat din punct de vedere stilistic. Cumpără un cadou mai bun, pe care îl vei purta pentru mai mult timp. Un mindset care este vizibil prin articolele Levis, în mod deosebit prin emblematicul 501. În timp ce stilurile și combinațiile privind denimul se vor schimba odată cu trecerea timpului, blugii Original Levis 501 vor fi un element definitoriu în permanență. Din 1873 și până în prezent, acest articol nu s-a demodat niciodată.

Tocmai de aceea, o caracteristică cheie a campaniei Give Better din acest sezon este reprezentată de vopselele și culorile atemporale ale blugilor Levis 501. O nouă gamă de 501 Originals pentru femei, cât și pentru bărbați, dar și o nouă gamă de blugi 501 90s pentru femei, create din cânepă ecologică din bumbac sau denim din cânepă. Acest aspect reprezintă o abordare a denimului care combină croielile de înaltă calitate cu durabilitatea sporită a țesăturii de cânepă, oferind perechilor de blugi 501 un caracter atemporal în adevăratul sens al cuvântului.

O altă caracteristică a campaniei Give Better este îmbinarea unor elemente esențiale și calitative. În uniformitate cu stilul atemporal, articolele vestimentare bine făcute pot oferi același caracter longeviv garderobei tale. Astfel, calitatea nu se demodează niciodată și îmbrăcămintea ta va dura cu siguranță. Ba mai mult de atât, odată cu trecerea timpului, aceasta va căpăta un aspect și mai plăcut. Pentru un sezon festiv, cele mai bune cadouri sunt acelea care vor fi purtate cu drag și iubire și în anii viitori. 

Despre brandul Levis

Brandul Levis simbolizează stilul american clasic și cool fără efort. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levis au devenit unele dintre cele mai recunoscute articole de  îmbrăcăminte din lume, captând imaginația și loialitatea oamenilor de generații. Astăzi, portofoliul de mărci Levis continuă să evolueze printr-un spirit de pionierat și inovator neobosit, care este de neegalat în industria de îmbrăcăminte. Gama noastră de îmbrăcăminte de blugi și accesorii de top este disponibilă în peste 110 de țări, permițând persoanelor din întreaga lume să-și exprime stilul propriu. Pentru mai multe informații despre marca Levis, produsele și magazinele sale, vă rugăm să vizitați levi.com.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter