Alege o rutină responsabilă de îngrijire a pielii, din dragoste pentru natură! Recomandările Nu Skin

Publicat pe

Poluarea, expunerea excesivă la soare, timpul în exces petrecut în faţa ecranelor și stilul de viaţă agitat, toate au un impact negativ asupra pielii. Acestea pot avea ca rezultat semne vizibile timpurii ale îmbătrânirii pielii, un aspect fad, pori blocaţi și multe alte îngrijorări privind pielea. Gama bioadaptabilă de îngrijire a pielii de la Nu Skin combină știinţa și ingredientele bioadaptabile pentru a depăși provocările îngrijirii moderne a pielii în moduri nemaiîntâlnite până acum.

După numai un an de la lansarea Sistemului Nutricentials® Bioadaptive Skin Care™, Nu Skin a adăugat trei produse noi la colecţie – o cremă iluminatoare pentru ochi, o cremă zilnică de protecţie solară cu minerale și o mască facială cu utilizare în timpul somnului. Produsele adăugate consolidează propunerea mărcii de a se adresa provocărilor moderne privind îngrijirea pielii cu formule unice, fundamentate pe știinţă, pe bază de plante.

Stabilește o rutină de îngrijire a pielii în funcție de nevoi, nu de tipul său!

Pentru Nu Skin, provocarea nu a fost numai de a crea o linie care să ajute la depășirea acestor probleme, ci și de a se asigura că se diferenţiază de concurenţă.

Cu șaisprezece produse din care pot să aleagă, consumatorii vor avea o mulţime de opţiuni. Trei produse de curăţare, două produse de tonifiere, cinci creme hidratante, o cremă pentru ochi, o cremă de protecţie solară cu minerale, o mască, un produs de exfoliere, un ser puternic și o mască cu utilizare pe parcursul nopţii alcătuiesc această linie.

„Cunoașterea tipului de ten la alegerea unui produs poate ajuta foarte mult, deși eu recomand să ne concentrăm mai mult pe nevoile pielii noastre, deoarece ne schimbăm constant și ne confruntăm cu mai multe provocări care ne pot afecta pielea.

Acesta este motivul pentru care Nu Skin nu s-a concentrat în primul rând pe tipurile de ten atunci când a dezvoltat linia de produse Nutricentials, ci pe nevoile pielii. Cu 16 produse, vrem să vă susţinem să vă personalizaţi rutina de îngrijire a pielii – chiar vă încurajăm să încercaţi produse cu o textură pe care nu aţi mai folosit-o până acum din cauza tipului de ten.' – Bianka Juhász, Specialist de Produse Europa de Est

Pentru Nutricentials, natura oferă mai mult decât inspiraţie!

Prin știinţa inovatoare, Nu Skin a utilizat extracte din Trandafir de Ierihon, ciuperca chaga, ginseng siberian, rădăcină de maral și rădăcină de rujă, cinci plante care prosperă în condiţii extreme, și le-a transformat în ceva ce acţionează asupra pielii: complexul botanic bioadaptabil.

Ideea este simplă. Când adaugi unul dintre produsele care trebuie lăsate să acţioneze pe piele la rutina de îngrijire a pielii, îţi ajută pielea să se adapteze la mediu, adică va rămâne radiantă și strălucitoare, chiar dacă se confruntă cu provocările menţionate mai sus. Este ceva cu totul nou pentru o gamă de îngrijire a pielii!

3 noi produse minunate în gama Nutricentials

Eye Love Bright Eyes este o crema hidratantă, ce poate fi utilizată dimineaţa și seara, și oferă un val instantaneu de confort răcoritor în zona ochilor. În același timp, conferă luminozitate pielii și reduce aspectul pielii fade, obosite cauzat de factorii de stres zilnici, cum ar fi expunerea la lumina albastră.

Complexion Protection este o cremă de protecţie solară, ușoară, cu minerale și protecţie SPF 50 cu spectru larg, care ajută la protejarea pielii și îmbunătăţește rezistenţa acesteia împotriva factorilor de stres zilnici, cum ar fi poluarea și stresul oxidativ. Cu utilizare zilnică, dimineaţa, înainte de expunerea la soare, formula acţionează și pentru a conferi protecţie suplimentară, ajutând pielea prin atenuarea efectelor vizibile ale expunerii excesive la lumina albastră și lumina infraroșie, cum ar fi decolorarea și aspectul fad.

Al treilea produs nou este un produs eficient de hidratare, care susţine bariera naturală de umiditate a pielii pe tot parcursul nopţii, pentru a vă trezi cu o piele cu 150% MAI hidratată! Denumită Pillow Glow, masca acționează în timpul somnului și poate fi utilizată de până la trei ori pe săptămână pentru hidratare imediată și de lungă durată în timpul nopţii. Fiind destinată aplicării înainte de culcare, formula include extracte vegetale bio-adaptabile ce stimulează rezistența.

Așadar, pielea ta nu este doar protejată împotriva efectelor negative ale factorilor de stres din mediu dar prezintă și abilitatea de refacere. Pillow Glow este secretul din timpul nopții pentru o piele luminoasă, odihnită, mai sănătoasă și hidratată dimineața. Este dovedit că masca Pillow Glow îmbunătățește strălucirea și luminozitatea pielii în timpul nopții, astfel încât dimineața să arate și se simtă mai sănătoasă.

Să avem grijă și de planetă!

Nu Skin crede în puterea de a schimba inima și mintea, așa că grija pntru planetă este o parte crucială a proiectelor Nu Skin Force for Good Foundation.

Fie că este vorba de învățarea de tehnici de agricultură sustenabilă prin intermediul școlii de agricultură pentru independența familiei (SAFI), încurajarea creșterii economice și importanța reciclării sau ajutarea națiunilor de pe insule să-și păstreze cultura și mediile pentru generațiile viitoare, schimbarea pozitivă va începe întotdeauna cu oamenii.

Nu Skin a început deja să evalueze, clasifice și să îmbunătățească scorul impactului asupra mediului pentru unele dintre cele mai populare produse și și-a propus să facă acest lucru pentru întregul portofoliu până în 2023.

Angajamentul Nu Skin este de a se asigura că fiecare produs are ambalaj îmbunătățit din punct de vedere al sustenabilității până în 2030 – nu este o sarcină ușoară pentru un portofoliu așa mare, dar cu siguranță își va atinge obiectivul.

De asemenea, atunci când vezi logo-ul Nu Skin cu trei copaci pe oricare dintre paginile produsele brandului, vei ști că acel produs a fost evaluat și îmbunătățit cu scopul de a reduce impactul asupra mediului!

„Din fericire, tot mai mulţi dintre noi suntem conștienţi nu numai în ceea ce privește pielea, ci și mediul atunci când alegem un produs cosmetic. În același timp, putem să observăm că mediul nostru în continuă schimbare ne provoacă pielea în fiecare zi – gândiţi-vă numai la vreme, razele UV, lumina albastră și chiar la stres.

Pentru a oferi o soluţie, oamenii de știinţă de la Nu Skin au decis să se îndrepte către natură atunci când au creat Nutricentials și au inclus complexul botanic bioadaptabil unic din cinci plante deosebite, care au evoluat pentru a se putea adapta la mediul lor dur. În produsele care trebuie lăsate pe piele, combinaţia lor specială ne ajută pielea să se adapteze la mediul din jur și să ofere protecţie împotriva provocărilor.' – Bianka Juhász, Specialist de Produse Europa de Est.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter