Alege un stilou sau un pix personalizat Parker de la 999cadouri.ro

Publicat pe

Cadourile sunt cele ce parcă opresc timpul în loc și aduc un strop de magie în viața noastră. Iar acestea nu ar trebui dăruite numai când sunt zile speciale, ci oricând vrei să îți arăți aprecierea persoanelor dragi. Câteodată însă ne izbim de un zid al lipsei de inspirație. Iar cadourile nu trebuie neapărat să fie scumpe pentru a fi de efect. Când nu mai știi ce să cumperi celor dragi, bazează-te pe idei de cadouri ce sunt folositoare oricui. Iar această regulă o poți aplica și în cazul șefilor sau peroanelor noi care intră în viața ta și încă n-ai apucat să le deslușești personalitatea. 

Printre cadourile care vor fi mereu apreciate, instrumentele de scris Parker sunt în topul listei. Un pix personalizat sau un stilou cu elemente din aur este un cadou potrivit pentru oricine. Instrumentele de scris sunt necesare oricui, însă dacă acestea sunt de lux, pot fi oferite chiar și pentru profesii precum avocat, notar, scriitor, pentru cei ce lucrează la birou sau chiar pentru proaspeții studenți. 999cadouri.ro te așteaptă cu o varietate de instrumente de scris, potrivite atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Profită de reducerile din această perioadă pentru a cumpăra cadourile perfecte pentru sărbătorile de Crăciun.

De ce să alegi un stilou sau pix personalizat Parker

Un astfel de instrument este definiția calității premium. Brandul Parker are o vastă istorie în spate, fiind fondat în anul 1888 în Wisconsin SUA. Din anul 1920 și până în anul 1960, înainte de apariția pixului, Parker s-a aflat pe primele locuri în vânzările de instrumente de scris în toată lumea. Drept dovadă a calității instrumentelor lor și vieții îndelungate pe care o au, brandul Parker este și furnizor al Casei Regale din Marea Britanie.

Unele stilouri au anumite tematici, fiecare în culorile și design-urile sale deosebite. Stilourile funcționează atât cu convertor, cât și cartușe. Unele modele au chiar și peniță din aur masiv de 18K și elemente placate cu aur 23K, crom sau rodiu, iar în vârful peniței fiind pastilă de iridiu. Descoperă pe 999cadouri.ro chiar și seturi cu pix și stilou. Dacă vrei că aceste cadouri să fie unice, personalizează-le prin gravură cu laser cu un mesaj scurt sau inițialele persoanei ce primește cadoul.

Cadouri de sărbători, toate pe 999cadouri.ro

Sărbătorile se apropie cu pași repezi și știi și tu câtă agitație va fi în această perioadă. Trafic nebun, magazine pline ochi, timp ioc, nu-ți mai vezi capul de treabă. Dar bineînțeles că cei dragi se vor aștepta la surprize sub brad, așa că nu-i poți dezamăgi.

Ca să scapi de umblătură, timp pierdut și ca să protejezi sănătatea tuturor în această perioadă aglomerată, alege să stai acasă și să comanzi cadourile perfecte de la 999cadouri. Vei regăsi aici cadouri de lux, business, pentru femei și bărbați, pentru casa și birou, chiar și categoria de cadouri de sărbători. 

Lasă-te inspirat de 999cadouri.ro în acest an și cu siguranță vei aduce zâmbete pe buzele persoanelor din viața ta!

Contact:

[email protected] 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter