Anisia Gafton vrea zâmbet de Hollywood! Ce variante pe care şi tu le poţi încerca i-au oferit specialiştii de la Identity Clinic?

Publicat pe

Actriţă de comedie, de profesie şi din pasiune, Anisia Gafton, câştigătoare a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' pune preţ pe zâmbete. Şi nu doar pe ale celor din jur! De mică a acordat o mare atenţie sănătăţii ei dentare, iar asta asta se vede în surâsul larg pe care îl poartă mereu cu încredere pe chip. Chiar şi aşa, Anisia Gafton simte acum nevoia unei schimbări. Înainte de sărbători, vedeta şi-a găsit clinica stomatologică preferată, iDentity Clinic din Bucureşti, acolo unde specialiştii i-au propus două dintre cele mai populare metode care aduc îmbunătăţiri spectaculoase în aspectul danturii. 

VEDETA SE INTERESEAZĂ DE BENEFICIILE ALBIRII DENTARE CU LASER 

Dinţii albi perlaţi' sunt idealul atunci când discutăm despre un zâmbet de revistă! Interesată să obţină albul imaculat, Anisia Gafton a vrut să afle mai multe despre cea mai eficientă metodă de albire a dinţilor: cea realizată de profesionişti, în cabinet. 

DR. RALUCA PASCU, fondator clinici iDentity: „Pacienta noastră se poate lăuda deja cu un zâmbet alb. Însă pentru cei ca ea, care îşi doresc un plus de strălucire, obţinută în siguranţă, punem la dispoziţie cel mai eficient tratament, cu rezultate vizibile după doar 20 de minute. Procedura se realizează la iDentity Clinic cu ajutorul laserului Biolase Epic X, care asigură dinţi mai albi cu până la nouă nuanţe.'

Alt beneficiu al albirii dentare cu ajutorul laserului Biolase Epic X mai este şi faptul că procedura nu creează niciun fel de disconfort. În plus. are nevoie de o singură şedinţă pentru cele mai spectaculoase rezultate, care pot dura până la doi ani, în funcţie de stilul de viaţă. Cum funcţionează procedura-vedetă din clinicile stomatologice? Extrem de simplu! Laserul reacţionează cu gelul cu peroxid de hidrogen aplicat direct pe dinţi, care ajută la accelerarea albirii. 

Specialiştii iDentity Clinic atrag atenţia că soluţia propusă Anisiei Gafton se adresează strict pacienţilor care au dinţi naturali: „Dacă pacientul are lucrări ce necesită plombe din material compozit, acestea se vor realiza la cel puțin două săptămâni după procedura de albire pentru ca acestea să fie în concordanță cu nuanța nouă a dinților.'

Important de ştiut este şi că înainte de procedura propriu-zisă de albire, este necesar ca toate celelalte probleme stomatologice să fie rezolvate. Specialiştii pregătesc „terenul' pentru intervenţie şi printr-o curăţare profesională a danturii. Doctorii de la iDentity Clinic recomandă ca după albirea dentară să urmaţi şedinţe de fluorizare şi desensibilizare. În acest fel, riscul afectării dentare este aproape nul! 

 A DOUA VARIANTĂ PENTRU UN ZÂMBET IMACULAT: FAŢETELE DENTARE EMAX

O altă opţiune pe care o are la îndemână Anisia Gafton este reprezentată de faţetele dentare. Mai complexă decât prima variantă, procedura poate rezolva şi mici probleme estetice ale danturii. „Faţetele dentare permit obţinerea unui zâmbet fără cusur, atunci când pacientul prezintă dinţi cu modificări de culoare, pete inestetice, mici fisuri, dar şi atunci când tratamentele clasice de albire s-au dovedit a fi ineficiente', ne explică medicul Raluca Pascu.

Extrem de apreciate de oamenii din lumea întreagă, faţetele dentare vin la pachet cu mai multe beneficii: redau estetica şi funcţionalitatea danturii, sunt biocompatibile, rezistă la pete şi oferă rezultate imediate. Practic, este nevoie de doar două vizite la cabinet pentru aplicarea lor. Totul se întâmplă în cadrul unei proceduri non-invazive. 

DR. RALUCA PASCU, fondator clinici iDentity: „I-am prezentat pacientei noastre faţetele Emax, faţetele ceramice din categoria premium, care se integrează superb pe suprafaţa dinţilor. Cu o grosime de doar 0,7 milimetri, sunt translucide, dar şi extrem de rezistente, oferind un aspect care este foarte apropiat de dintele natural.  Ceramica este tratată special, ca să îşi păstreze durabilitatea.'

Procedura de aplicare a faţetelor dentare Emax urmează trei paşi: primul este amprenta digitală, pe care specialiştii iDentity o iau cu ajutorul unui scanner care oferă o imagine 3D a întregii danturi şi cavităţi bucale. „Următoarea etapă este proiectarea faţetelor dentare în aşa fel încât să se potrivească pe suprafaţa dinţilor, iar în acest sens ne folosim de aparatura specifică, dar şi de programul Digital Smile Design. Aplicarea propriu-zisă a faţetelor dentare este pasul final al procedurii. Ele vor fi cimentate pe suprafaţa externă a dinţilor cu ajutorul unor substanţe adezive de ultimă generaţie.' 

La final, nu vă rămâne decât să vă bucuraţi de un zâmbet cu adevărat spectaculos!

STOMATOLOGIA VIITORULUI, ADUSĂ ÎN PREZENT LA iDENTITY CLINIC

Specialiştii la ajutorul cărora Anisia Gafton planifică să apeleze cât de curând pentru procedura de îmbunătăţire a aspectului danturii au schimbat peste 10 mii de zâmbete, prin intermediul stomatologiei digitale, care le permite să ofere nu doar un diagnostic rapid şi sigur, ci şi să vizualizeze rezultatele finale chiar înainte de a da startul tratamentului propriu-zis. Procedurile sunt rapide şi lipsite de durere, practic un vis împlinit pentru toţi cei chinuiţi de vechea imagine a dentistului român. 

Dr. RALUCA PASCU, fondator clinicile iDentity: „Credem în eficienţă şi în empatie, tocmai de aceea oferim toate informaţiile şi tot suportul necesar pacienţilor noştri, atât pe parcursul tratamentelor, cât şi după finalizarea lor, scopul nostru fiind acela de a crea relaţii de lungă durată cu cei care ne trec pragul. Vă aşteptăm cu servicii din sfera implantologiei dentare, ortodonţiei, esteticii dentare, profilaxiei, endodonţiei, parodontologiei.'

Serviciile sunt dedicate atât micilor, cât şi marilor pacienţi, iar calitatea lor poate rivaliza cu cea din cabinetele stomatologice premium din Europa. 

Specialiştii vă aşteaptă la sediul din Decebal, localizat pe Strada Frunzei, la numărul 41, în sectorul 2 al Capitalei sau la numărul de telefon: 0728.00.00.12, dar şi la sediul din Băneasa, situat pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, la numărul 17, în sectorul 1 al Capitalei sau la numărul de telefon: 0728.00.00.11 

Pe site-ul oficial găsiți detalii suplimentare: https://identityclinic.ro/

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter