Bronz perfect, vacanță fără griji

Publicat pe

Urmează o vară întreagă în care să ne bucurăm de mare și de soare, câteva luni bune în care pielea noastră va avea nuanță de caramel! Însă, atenție mare la radiații și alegeți cu grijă produsele cu protecție solară pe care să le puneți în geanta de plajă pentru că arsurile ne pot ruina vacanța și sub nici o formă nu ne dorim asta!

Profitați din plin de strălucirea soarelui în timp ce vă protejați pielea cu loțiunile hidratante cu SPF ridicat de la Nu Skin, și bucurați-vă de acea strălucire a bronzului sănătos!

Expunerea excesivă la soare poate conduce la consecințe nedorite, inclusiv aspect prematur al semnelor vizibile ale îmbătrânirii pe piele, linii fine și riduri.

Nu Skin Sunright 35 vă protejează pielea cu o formulă rezistentă la apă, fără grăsime, care vă oferă o protecție ridicată UVA/UVB pentru a vă ajuta să vă protejați împotriva efectelor vizibile ale foto-îmbătrânirii.

Sunright® 35 oferă un spectru larg de protecție împotriva razelor UVA și UVB. În timp ce radiația de tip UV-B este cauza arsurilor solare', radiația de tip UV-A cauzează îmbătrânirea prematură a pielii.

Sunright® 35 este rezistent la apă și permite un timp de 80 de minute neîntrerupt în apă. Acesta este timpul maxim de petrecut în apă înainte de a trebui să aplicați din nou loțiunea!

Ingredientele magice ale Sunright 35

  •  Astaxantină (extract de haematococcus pluvialis) — ajută la protecția pielii împotriva factorilor agresivi din mediul înconjurător. Acest antioxidant puternic ajută la protecția pielii împotriva efectelor vizibile asociate cu expunerea la razele UV.
  • Extract de Physalis angulata — ajută la calmarea pielii în timpul expunerii la raze UV.
  • Aloe vera, bisabolol și pantenol — hidratează și calmează pielea.

Nu uitați de buze!

Este important să îți protejezi buzele pentru a nu crăpa și împotriva daunelor solare cu Sunright® Lip Balm 15. Această formulă hidratantă ajută buzele să arate și să se simtă catifelate.

Acesta este un produs testat dermatologic, are o aromă plăcută de vanilie și poate fi purtat ca atare sau aplicat înainte de ruj.

Prelungiți tot anul durata bronzului!

Indiferent de sezonul în care te afli, pielea ta poate avea acel aspect bronzat cu ajutorul unui singur produs, gelul autobronzant Sunright Insta Glow. Iar dacă nu îți place să petreci ore întregi pe plajă sau nu vrei să te expui la soare, acest produs este perfect pentru tine!

Gelul Sunright Insta Glow te poate ajuta să obții un aspect bronzat în doar 15 minute. Astfel, te poți bucura de o culoare arămie și o piele catifelată într-o singură zi, fără să te expui excesiv razelor UV. Este bine de știut că poți aplica această cremă dimineața, urmând ca efectele să se vadă după 15 minute, perioadă în care este bine să lași produsul să se usuce.

Poți folosi acest gel atât pentru ten, cât și pentru corp, singurele zone pe care este bine să le eviți fiind zona delicată a ochilor, sprâncenele, linia părului și buzele. Are o textură ușoară, care se absoarbe rapid, fără a lăsa acea peliculă deranjantă. Și, foarte important, nu are mirosul acela specific al loțiunilor autobronzante!

Protecție maximă, bronz în siguranță

Formulat pentru față și corp, Sunright 50 de la Nu Skin oferă protecție maximă pielii și te ajută să obții un bronz perfect fără riscul arsurilor solare.

Acest produs vă protejează pielea cu o formulă rezistentă la apă, fără grăsime, care vă oferă o protecție ridicată UVA/UVB pentru a vă ajuta să vă protejați împotriva efectelor vizibile ale foto-îmbătrânirii.

Atenție, însă:

  1. aplicaţi o cantitate generoasă pentru a acoperi toate zonele expuse, cu 15 minute înainte de expunerea la soare.
  2. Reducerea cantități va micșora semnificativ nivelul de protecție.
  3. Reaplicați regulat pentru a menține protecția, în special după ce transpirați, înotați sau vă ștergeți cu prosopul.
  4. Nu stați prea mult la soare, chiar și atunci când folosiți un produs de protecție solară.
  5. Supraexpunerea la razele soarelui reprezintă o amenințare serioasă pentru sănătate.

Sfaturi importante pentru un bronz perfect

  1. Când ar trebui să aplic loțiunea de protecție solară

Aplicați-o inițial pe pielea uscată cu aproximativ 30 de minute înainte de a ieși afară. Dacă veți petrece perioade îndelungate de timp la soare, trebuie să aplicați din nou loțiunea de protecție solară la fiecare două ore sau cel puțin la fiecare 80 de minte în timp ce vă jucați în apă!

2. Modul corect de a aplica o loțiune de protecție solară

Regula de două degete este o modalitate excelentă pentru a vă asigura că aplicați cantitatea corectă de loțiune de protecție solară. Aplicați loțiunea de protecție solară pe degetul mijlociu și pe cel arătător, două degete de loțiune.

Ar trebui să aplicați o cantitate de două degete în total pe fiecare dintre următoarele zone: frunte, gât, față, brațul stâng, brațul drept, partea superioară a spatelui, partea inferioară a spatelui, partea de sus a pieptului, partea de jos a pieptului, partea din față și din spate a piciorului drept și partea din față și din spate a piciorului stâng.

Pentru eficiență maximă, aplicați cu 30 de minute înainte de expunerea solară. Reaplicați regulat pentru a menţine protecţia, în special după ce transpiraţi, înotaţi sau vă ştergeţi prosopul

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter