Bucură-te de șemineele premium PEFOC montate de meseriași adevărați

Publicat pe

Așa cum o spune și numele nostru PEFOC, ne recomandă pasiunea și dedicarea cu care încercăm să oferim tuturor românilor căldură și confort la superlativ. Misiunea noastră s-a născut în jurul dorinței de a oferi clienților noștri, produse și servicii la cele mai înalte standarde de calitate și performanță. 

Începând de la clasica sobă sau tradiționalul șemineu pe lemne, gaz, bioethanol sau peleți și până la coșuri de fum ceramice sau modelele decorative de semineu electric incorporabil ce reușesc să reproducă fidel atmosfera mistică a unui șemineu tradițional, direct la tine în apartament, prin produsele noastre de calitate superioară, încercăm să ne autodepășim constant, oferind soluții complete de încălzire. Atât pentru cei care stau la casă, cât și pentru cei care locuiesc la bloc, în zone rezidențiale sau zone centrale cu restricții arhitecturale.

Și pentru că, bineînțeles, vedeta din catalogul nostru de produse este reprezentată de gama de șeminee clasice pe lemne, rândurile care urmează le vom dedica unor modele, poate mai puțin cunoscute publicului larg, dar nu și mai puțin eficiente. În funcție de tipul focarului cu care sunt dotate, acestea se împart în modele pentru distribuție de aer, acumulare de căldură, pentru recuperare sau doar pentru ambianță.

Termoșemineele sunt ideale pentru încălzirea completă a casei (prin racordare la calorifere), prezentând un confort crescut, prin reglarea temperaturii interioare din termostat.

Șemineele pe peleți sunt practice și economice, au avantajul că se alimentează mai rar cu combustibil și își mențin alura de șemineu, cu toate că funcția lor este aceea a unei centrale termice. Cu ajutorul acestora, poți încălzi toată casa prin încălzirea apei din calorifere, păstrând totodată, eleganța unei atmosfere calde. Sunt trainice și robuste, foarte eficiente din punct de vedere termic și sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, ce permite inclusiv reglajul prin Wi-Fi.

Șemineele pe gaz oferă cel mai înalt grad de confort pentru utilizator, cu pornire/oprire și reglaj al temperaturii din telecomandă, păstrând frumusețea unei flăcări adevărate. Pot fi montate și în apartamente sau în locuințe foarte vechi, ori care trebuie să respecte o anumită arhitectură, deoarece nu necesită un coș de evacuare al fumului sau alte elemente de tubulatură, specifice șemineelor clasice.

Sobele de tip șemineu sunt mai ușor de amplasat și mult mai rapid de pus în funcțiune, fără implicațiile majore întâlnite la un șemineu clasic. Nu puțini dintre clienții noștri, preferă sobe pe lemne ieftine, dar cu aspect plăcut, datorită costurilor mai scăzute de întreținere. Practic, ai un șemineu la tine acasă, de dimensiuni reduse, dar la jumătate de preț!

Șemineele decorative, la fel ca și cele pe gaz, sunt foarte confortabile și ușor de utilizat, fiind și cele mai accesibile tipuri de șeminee ca preț. Electrice sau cu bioetanol (unde flacăra este reală), pot fi utilizate atât la interior, cât și în exterior, pe terase sau în grădină. Se bucură de o versatilitate deosebită, tipurile de montaj fiind practic inepuizabile. 

Nu vrem să încheiem înainte să-ți mai dăm un singur sfat: pentru achiziția și montajul șemineului tău, accesează magazinul on-line www.pefoc.ro și apelează la meseriași calificați. Încă de la primul contact vei sesiza că în fiecare membru al echipei s-a investit constant în educare și formare profesională, pentru a-și îmbunătăți cunoștințele tehnice și abilitățile practice. Doar în acest fel te poți asigura că dispozitivul tău termic se va bucura de un montaj sigur și la cele mai înalte standarde de calitate.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter