Cât de des ar trebui schimbate hainele copilului? Când sunt deja prea mici?

S-ar putea crede că fiecare părinte știe bine cât de des trebuie schimbate hainele copilului său. Mâneci sau craci prea scurți, degetele adunate în pantofi, un tricou prea strâmt. Semnalele sunt desigur vizibile și indică clar că e timpul pentru cumpărături vestimentare. Dar este chiar așa? Mâneci prea scurte sau un tricou strâns înseamnă întotdeauna că trebuie înlocuită garderoba? Citește articolul nostru și vei afla totul. Te invităm să continui lectura.

Schimbarea garderobei copilului – ce merită să știi

Copiii cresc foarte repede, ceea ce duce la necesitatea schimbării frecvente a garderobei. Având în vedere că timpul trece neiertător, mulți părinți au impresia că modificările în dulapul celor mici sunt un proces fără sfârșit. Totuși, merită să știi că mânecile sau cracii prea scurți și tricourile strâmte nu impun întotdeauna înlocuirea hainelor. Moda este extrem de flexibilă, iar pantalonii care lasă gleznele la vedere sau tricourile strâmte pot fi considerate haine la modă. Totuși, aici apare un mic „dar'. Astfel de practici pot fi aplicate doar atunci când hainele nu limitează mișcările copilului și nu provoacă disconfort. Dacă se întâmplă acest lucru, este timpul pentru o schimbare a garderobei.

Haine care „cresc' împreună cu copilul – o metodă de economisire

Este evident că hainele sunt destul de costisitoare, iar nevoia de cumpărături frecvente poate afecta bugetul familiei. Totuși, există o modalitate de a amâna puțin schimbarea garderobei copilului și de a o face să dureze mai mult. Cum? Este suficient să urmezi următoarele reguli:

  • Alegerea mărimilor optime. Alegerea hainelor perfect potrivite siluetei copilului cu siguranță nu va duce la economii. Copilul va crește din ele într-o clipită, ceea ce va însemna noi cumpărături. Pentru a amâna această nevoie, merită să alegi haine puțin mai mari, dar confortabile. De exemplu, hanoracele băiețești cu un număr mai mare, prevăzute cu manșete la mâneci (https://ro.coccodrillo.eu/baieti/imbracaminte/hanorace.html), permit adaptarea la siluetă, garantând în același timp libertate totală de mișcare.
  • Achiziționarea unor articole vestimentare universale. Hainele care pot fi purtate atât zilnic, cât și la ocazii importante, reprezintă o economie semnificativă pentru bugetul familiei.
  • Alegerea hainelor din materiale de înaltă calitate. O modalitate de a prelungi durata de viață a hainelor este alegerea unor articole realizate din materiale de cea mai bună calitate. Hanoracele pentru fete (https://ro.coccodrillo.eu/fete/imbracaminte/hanorace.html) cusute cu grijă, tricourile băiețești din țesături naturale etc. Astfel de haine sunt mai rezistente la deteriorări și pot fi utilizate mai mult timp.

Deși copiii cresc repede, ceea ce implică nevoia de a le schimba frecvent garderoba, aplicarea metodelor descrise mai sus va permite economii în bugetul familiei. Alegerea unor mărimi optime, achiziționarea hainelor universale și a celor realizate din materiale durabile este, așadar, o rețetă pentru succes.

Foto: Coccodrillo

Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Buton