Cel mai așteptat eveniment beauty expozițional al anului

Publicat pe

În curând, la București, va avea loc Cosmobeauty Expo 2022 – expoziție dedicată produselor de înfrumusețare și de îngrijire.  După o perioadă în care evenimentele au lipsit, se revine în forță așa că am profitat și i-am pus câteva întrebări Isabelei Vasile, organizator de evenimente în domeniul beauty, spa, medical.

Isabela, de ce ai ales să devii organizator de macro-evenimente beauty, spa și medicale? 

Aș fi putut îmbrățișa o carieră universitară(am și profesat o perioadă), am avut o carieră în mass-media ca redactor șef sau aș fi devenit un excelent avocat (provin dintr-un neam în care 60% sunt avocați) dar mi s-a părut mult mai provocatoare misiunea de antreprenor în România. Să fiu antreprenor în România mi-a dat libertatea totală să creez și să implementez alături de echipa Rouge Media evenimente de mari dimensiuni pentru profesioniștii din domeniul frumuseții și al sănătății. Era un domeniu total neexploatat și total neexplorat acum 16 ani. Nu exista nici o agenție care să se ocupe de această nișă (mărcile profesionale existau, se vindeau, erau folosite de profesioniști, dar nu aveau evenimente proprii, nu aveau networking de breaslă, nu aveau organizații sau asociații  – așa cum au azi. Practic, noi am fost primii din România care am simțit acest potențial și tot primii care am conceput un asemenea tip de eveniment: o expoziție în care erau înglobate evenimente de formare profesională, un 2 in 1 – pentru cei care au fie afaceri, fie lucrează în sectorul înfrumusețării, așa încât la Cosmobeauty ei să vină să descopere  timp e 3 zile produse și echipamente, dar și să facă networking de calitate și să învețe, să se instruiască alături de cei mai buni. 

Ce ați făcut în toți acești ani ?

De când ne-am lansat, în paralel cu evenimentele anuale proprii, sincer nu am avut timp să stăm pe loc: am avut zeci de evenimente de lansare pentru branduri beauty profesionale, am organizat seminarii Look&Learn, masterclasses cu cei mai în vogă beauty experți, am creat o revistă online pentru profesioniști și continuăm să ne dezvoltăm acum și cu programe customizate de consultanță în customer care, management și reputație de brand pentru cei din Industria Beauty. 

Cu ce vine nou Cosmobeauty Expo 2022 – expoziție care urmează să aibă loc la București, în perioada 27-29 mai, la Sala Polivalentă ?

Așteptăm întrebarea aceasta de doi ani! Sunt peste 70 de firme care expun în acest an la Cosmobeauty pe o suprafață de 2.000mp, ultimele noutăți în cosmetică, machiaj, coafură, manichiură-pedichiură(inclusiv pedichiură medicală), dermopigmentare, aparatură de slăbit, dar și aparatură de estetică medicală. Profesioniștii dar și consumatorii vor putea descoperi, testa sau cumpăra din cele peste 200 de branduri beauty și tratamente must-have atât pentru femei cât și pentru bărbați. Vizitatorii pot profita mai ales de întâlnirea și de demonstrațiile pe care, timp de 3 zile, le vor susține la Sala Polivalentă din București cei mai buni tehnicieni de unghii, hairstyliști, make-up artiști, cosmeticiene, maseuri și experți în tehnologii moderne(microneedling, radiofrecvență, ultrasunete, dermabraziune, liposucție non-invazivă, laser). 

Dintre noutățile care vor fi prezentate la Cosmobeauty EXPO 2022, menționez doar câteva: Micropigmentarea fir cu fir a sprâncenelor, Epilarea SPA, Îndreptarea 100% a oricărui tip de păr prin nanoplastie, Stimularea prin masaj a mușchilor mimicii, French design în manichiură, Laminarea genelor și a sprâncenelor, Trucurile machiajului în acuarelă, Extensiile de gene megavolume, Îndepărtarea tatuajului sprâncenelor cu laserul, Tratamente cosmetice cu ingrediente vegetale, minerale marine și alge, și multe altele.

#cosmobeautyEXPO #targbeauty #evenimentbeauty #viralbeauty 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter