Cele mai potrivite obiecte funcționale și de design pentru băile mari

Publicat pe

sursa foto: www.germanquality.ro 

Vilele, apartamentele cu mai multe camere, tip penthouse și alte case mari oferă multe avantaje legate de stilul de viață, dintre care unul este dimensiunea băilor. Cu toate acestea, deși o baie mare este cu siguranță foarte dorită și apreciată, amenajarea acesteia poate ridica unele provocări – și anume, cum să utilizezi eficient spațiul dintr-o baie principală mare? De aceea, am adunat câteva sfaturi de design interior pentru cei care doresc să profite la maxim de băile lor spațioase.

Investește într-un lavoar dublu

„Ce pot să pun în baia mea mare?” este o întrebare cu care mulți dintre noi se confruntă atunci când fac upgrade la o casă mai spațioasă. Începe prin a te gândi la dimensiunea produselor pe care le incluzi – un lavoar dublu este una dintre cele mai populare preferințe contemporane.

Ce rost are să aștepți la rând pentru utilizarea lavoarului din baie atunci când te poți bucura de luxul unui spațiu suficient? În plus, acele minute prețioase de dimineață vor fi mult mai eficiente. Cât de izbitor arată un lavoar dublu? De exemplu, lavoarul dublu Geberit myDay de pe germanquality.ro beneficiază de un design foarte de rafinat, fiind și extrem de funcțional în același timp. 

Geberit myDay Lavoar dublu KeraTect – GQS German Quality

Alege o cadă freestanding

Montarea unei căzi de baie lângă perete este un truc de economisire a spațiului. Așadar, atunci când ai spațiu suficient, nu este nevoie să faci acest lucru. Designul impunător și elegant cu siguranță conferă o senzație de lux, de care nu te poți lipsi atunci când beneficiezi de o baie mare.

O cadă freestanding ar trebui să fie piesa centrală din orice baie. În jurul ei, vei organiza restul mobilierului. Așadar, este important să alegi cu atenție modelul potrivit. Vei cumpăra un model futurist, unul vintage sau cu finisaj glam?

Duravit Starck – GQS German Quality

Fă o declarație de stil cu un perete amenajat cu elemente statement

Cum să decorezi un perete mare din baie? Îl poți acoperi cu plăci ceramice deosebite, precum faianța decorativă sau tip mozaic, să adaugi elemente de depozitare, să atașezi o oglindă supradimensionată sau chiar un lampadar cu design unic. Totul depinde cu adevărat de ceea ce vrei să obții cu acest design. Un sfat general valabil este să creezi această zonă, în mod ideal, de-a lungul peretelui din spate, astfel încât să te surprindă cu adevărat atunci când intri în încăpere.

Maximizează spațiul de depozitare

Chiar dacă decizi că dorești să amenajezi baia în stil minimalist, atunci când faci acest lucru într-un spațiu mare înseamnă că îți poți permite să integrezi o mulțime de dulapuri. Într-o baie mai mică, ai putea fi tentat să încorporezi un dulap de baie, astfel încât spațiul de lavoar să servească și ca spațiu de depozitare. Într-o baie mare, va fi pur și simplu o chestiune de gust. Ai posibilitatea de a opta pentru dulapuri suspendate și pentru dulapuri cu montaj pe pardoseală, oriunde alegi să le poziționezi. 

Așadar, o baie mare îți va permite luxul de a alege obiectele preferate indiferent de dimensiunea lor și de spațiul de care au nevoie pentru a-și pune în evidență designul unic și de a-și demonstra funcționalitatea.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter