Clubul Global al Părinților Activi Novakid contribuie la succesul copiilor în viitor prin învățarea limbii engleze online

Publicat pe

Ca părinți, ne învățăm copiii să fie curioși, să aibă curaj și să profite de toate oportunitățile de dezvoltare întâlnite! Deciziile noastre conturează întreaga existență a micuților, iar un „da' rostit la momentul potrivit poate aduce atât de multe beneficii!

Din acest motiv, școala online de limba engleză Novakid invită părinții să se alăture unei inițiative inedite: Clubul Global al Părinților Activi. De ce? Pentru că oferă ocazia de a face o diferență în educație.

Novakid se angajează să conlucreze la succesul copiilor în viitoarea comunitate globalizată. Școala de limba engleză nr. 1 din Europa a oferit deja unui număr de peste 500.000 de elevi, din aproape 50 de țări, posibilitatea de a-și dezvolta capacitățile de vorbire fluentă în engleză, o limbă ce reprezintă un instrument vital de comunicare pentru prezent și nu numai.

De asemenea, e important de avut în vedere faptul că încă de la înființare compania a pus accent pe dezvoltarea unor cursuri de înaltă calitate, care să folosească tehnologii moderne, cu o abordare bazată pe date și care să fie predate de profesori experimentați și profesioniști. 

Cum să devii membru în Clubul Global al Părinților Activi Novakid

Înainte de toate, vrem să știi că e mult mai ușor decât ai crede. Tot ce trebuie să faci este să profiți de abonamentele Novakid cu o durată de 3 luni sau de abonamentele pe termen scurt, însă reluate timp de trei luni consecutive.

Toate familiile care s-au abonat la cursurile de engleză Novakid pentru această durată sunt eligibile pentru a participa la proiect.

Beneficii ale statutului de membru

Binele făcut va fi mereu recompensat, iar Novakid o face în cele mai ingenioase moduri. Statutul de membru al Clubului Global al Părinților Activi Novakid vine la pachet cu reduceri de până la 25% pentru familie și prieteni, recompense financiare ce pot ajunge până la 90 de lei pentru fiecare persoană căreia i-ai făcut o recomandare și a achiziționat un pachet de cursuri, dar și cu acces gratuit la ghiduri și traininguri.

Tipuri de membri ai clubului de părinți Novakid

Abonament Basic

  • Până la 50 de persoane recomandate, care cumpără orice abonament pentru lecții de engleză la Novakid
  • 60 RON bonus pentru recomandare
  • $10 pentru fiecare persoană invitată, care cumpără orice abonament de la Novakid

Abonament Gold 

  • De la 51 la 99 de persoane recomandate, care cumpără orice abonament pentru lecții de engleză la Novakid
  • 60 RON bonus pentru recomandare
  • $10 pentru fiecare persoană recomandată, care cumpără un abonament de 3 luni și $15 pentru cei care achiziționează un abonament de 6 luni.

Abonament Diamond 

  • Peste 100 de persoane recomandate, care cumpără orice abonament pentru lecții de engleză la Novakid
  • 60 RON bonus pentru recomandare
  • $15 pentru fiecare persoană recomandată, care cumpără un abonament de 3 luni și $20 pentru cei care achiziționează un abonament de 6 luni

Alăturați-vă Clubului Global al Părinților Activi Novakid și profitați de toate oportunitățile ce vă sunt puse la dispoziție! 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter