Creează cu laptopurile ASUS: alegeri fără compromisuri pentru creatori

Publicat pe

Persoanele talentate au nevoie de calculatoare special proiectate pentru fluxurilor de creație digitale moderne pentru a-și valorifica creativitatea, fie că ne referim la cei cu înclinație spre desen, fotografie, cinematografie, artă, animație, game design sau proiectare, iar ASUS a construit laptopuri cu funcții inovatoare și performanțe uluitoare dintre care se remarcă modelele ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED, ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED și ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED.

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED: modern, compact, puternic

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED este un model versatil, gândit pentru creatorii de pretutindeni, influenceri, streameri, vloggeri, muzicieni și nu numai, fiind capabil să ofere performanțe extraordinare într-un volum foarte compact, și vine cu un design modern care se potrivește cu orice fel de stil personal grație capacului disponibil în două variante: model unic cu aspect de țesătură sau textură de aluminiu anodizat, ambele proiectate pentru a respinge amprentele și petele nedorite.

Anumite configurații ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED vin echipate cu un excepțional ecran OLED validat PANTONE care poate reda în întregime spațiul de culoare DCI-P3 utilizat în cinematografie. De ce este important acest aspect pentru un creator? Deoarece permite transpunerea nefiltrată a viziunii autorului, culorile fiind fix așa cum acesta și le-a închipuit, adică un rezultat final pe care toți îl pot admira mulțumită preciziei panoului cu tehnologie OLED.

O funcție special concepută pentru fluxurile de lucru ale creatorilor este ASUS DialPad, un controler rotativ inclus în suprafața touchpad-ului care se comportă ca o interfață virtuală de acces rapid la cele mai importante funcții și oferă control precis și intuitiv pentru instrumentele de lucru din programele Adobe compatibile.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED: experiență de neegalat cu ecran dublu

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED se potrivește artiștilor care își desfășoară activitatea în domeniul editării video, graficienilor, celor care fac animație sau desenează, adică genul de fluxuri de lucru care beneficiază de prezența ecranului secundar tactil denumit ScreenPad Plus, un panou cu rezoluție 4K, la fel ca și afișajul principal tactil OLED. Acestea pot fi utilizate concomitent pentru design grafic, intuitiv, cu ajutorului stylusului care detectează nu mai puțin de 4096 de nivele diferite de presiune.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED este suficient de puternic pentru a fi utilizat în spații de lucru extinse, unde poate fi conectat cu ușurință la ecrane 8K și chiar 10K datorită prezenței conexiunii HDMI 2.1. Controlul fără sacadări și încetiniri al acestui număr foarte mare de pixeli este asigurat de chipuri grafice rapide, ce culminează cu modelul NVIDIA GeForce RTX 3080.

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED: de la creatori, pentru creatori

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED este un workstation portabil, foarte puternic, dar, totodată, compact, care este disponibil în varianta de top cu grafică rapidă NVIDIA RTX A2000. Indiferent de configurația pentru care optezi, laptopul oferă o experiență creativă fluidă în condiții de performanță și stabilitate ireproșabile, indiferent că este vorba de proiecte ușoare sau de cele mai solicitante tipuri de activități precum proiectare 3D, arhitectură, inginerie, producție cinematografică, animație sau game design.

Specificațiilor profesionale li se alătură un ecran fin 4K cu panou OLED verificat și certificat Calman, soluția de calibrare software folosită în prezent în studiourile profesionale, precum și certificarea Independent Software Vendors ISV care garantează rularea fără întreruperi sau probleme de stabilitate a celor mai utilizate aplicații pe configurația hardware a laptopului.

Referitor la componente, ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED este oferit și cu memorie RAM cu funcție ECC de corecție automată a erorilor, două unități de stocare tip NVMe conectate în mod RAID 0 pentru viteze de transfer duble și un cititor de carduri SD Express 7.0 capabil să descarce de 10 ori mai rapid pozele și clipurile de pe cardul camerei foto/video.

Componenta de care te vei atașa cel mai tare este, fără îndoială, ASUS Dial, o rotiță fizică poziționată ergonomic lângă tastatură și care oferă într-un format mult mai compact experiența de utilizare a controlerelor specializate întâlnite în studiourile de producție. Prin rotire și apăsare pe ASUS Dial poți face rapid operațiuni precum zoom pe imagini, scroll în liste, poți modifica luminozitatea ecranului, ajusta volumul din difuzoare, poți selecta dimensiunea pensulei în Photoshop, ca să enumerăm doar câteva funcții ce pot fi comandate extrem de facil. Personalizarea după bunul plac al meniurilor pentru ASUS Dial pentru adaptarea la propriile fluxuri de creație se face direct din aplicația ProArt Creator Hub.

Pentru a descoperi mai multe informații despre aceste laptopuri pentru creatori detaliate mai sus, te sfătuim să vizitezi pagina Create with ASUS, unde vei găsi toate detaliile de care ai nevoie privind specificațiile, funcțiile și configurațiile disponibile și vei putea citi mărturiile artiștilor ProArt care utilizează aceste produse.

La achiziția în această perioadă a oricărui laptop ASUS pentru creatori vei primi automat și trei luni de acces complet gratuit la aplicațiile din suita Adobe Creative Cloud, colecția software ce conține  peste 20 de programe care se adresează creatorilor de conținut, un bonus util pentru o serie de portabile proiectate de la zero pentru a satisface și întrece cerințele din mediile de lucru profesionale.

Trebuie să precizăm faptul că tot în această perioadă poți participa și în campania Părerea ta contează. Cerința este să publici o recenzie scurtă de utilizare a noului tău laptop ASUS, de minim 200 de caractere, pe una dintre platformele participante și vei primi un bonus constând într-un an de extindere a garanției produsului.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter