Creează o ambianță unică oricăror interioare prin intermediul colecțiilor de tapet premium oferite de Dream Prints

Publicat pe

Decorarea pereților cu tapet de calitate reprezintă una dintre cele mai în vogă tendințe din ultimii ani, în designul de interior. Un model de tapet perete, creat de designeri specializați și artiști, poate schimba atmosfera dintr-o încăpere, oferindu-i un stil aparte și o estetică întâlnită până nu demult numai în reședințele și castelele nobiliare.

Fie că este vorba despre o camera de zi, un dormitor matrimonial, camera copiilor sau chiar de birouri, hoteluri sau restaurante, tapetul premium oferit de specialiștii de la Dream Prints transformă orice încăpere într-un loc mirific, plin de culoare, textură și design. Descoperă colecțiile atractive ale unuia dintre cele mai noi branduri românești de tapet și selectează modelele care îți transformă pereții în opere de artă.

Alege modele de tapet destinate să confere ambianța pe care o visezi

Meșteșugul aplicării tapetului a fost adus la rang de artă. Acum te poți bucura chiar la tine acasă de cele mai interesante creații de tapet de lux, oferite pe piața din România. Modelele de tapet create de Dream Prints se adresează tuturor celor care au îndrăzneala să se bucure de creații personalizabile de tapet premium.

Creațiile de tapet oferite de brandul românesc pot fi utilizate de către persoane fizice, designeri și dezvoltatori imobiliari pentru a aduce o notă de stil și rafinament oricărei încăperi. În crearea tapetului sunt utilizate materiale de calitate superioară ca substrat pentru imprimeuri moderne, cu design unic, ce pot să ofere zi de zi satisfacție vizuală.

IMG_257

Modelele de tapet sunt reunite în colecții tematice, ce însumează peste 200 de printuri și pot fi montate în orice încăpere a unei locuințe, în spații de birouri, restaurante sau hoteluri.

Transpune fantezia ta în realitate împreună cu echipa noastră de profesioniști cu tapetul premium produs în România de către Dream Prints

Toate modelele de tapet oferite de brandul românesc sunt create de către o echipă internațională de designeri și ilustratori, ce dau culoare și viață pereților. Designul unui tapet poate să varieze de la modele repetitive, cu tentă clasică, precum cele de tip Damasc, la motive geometrice sau cu design inspirat din natură, astfel încât să însuflețească orice cameră.

IMG_258

Pe lângă tiparele inspirate și creative ale tapetelor, materialele din care sunt fabricate acestea sunt de cea mai înaltă calitate, rezistente și colorate cu ajutorul unor cerneluri ecologice. Tapetul prezintă texturi diversificate, ce oferă o senzație tactilă unică. Poți opta pentru texturi ce imită pânza, pielea, vălul textil, cimentul sau care prezintă suprafață perlată.

Printre design-urile oferite de Dream Prints se numără:

  • Tapet pentru camera copiilor, cu imagini și personaje fantastice
  • Tapet perete pentru camera de zi sau dormitor
  • Tapet inspirat de marile imperii antice
  • Modele tapet ce evocă orașe celebre ale lumii
IMG_259

Beneficiază de design-uri personalizabile, în funcție de dimensiunile necesare. Alege modelul și textura preferate de tapet, iar acesta va fi livrat oriunde ai nevoie, în maxim 14 zile de la confirmarea finală. 

Alege tapetul preferat dintr-o colecție diversificată și transformă-ți pereții într-o operă de artă!

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă