Cum ar fi ca anul acesta să vă faceți cadou o porție de aer proaspăt?

Publicat pe

Dacă sănătatea noastră și a celor dragi nouă este cel mai de preț cadou, de ce să nu schimbăm paradigma, iar anul acesta să ne oferim cadou de Crăciun o porție de … sănătate? Deja e un lucru bine știut: calitatea scăzută a aerului influențează în mod negativ calitatea vieții noastre, cauzând și numeroase probleme de sănătate.

Soluția noastră, dar și ideea de cadou este purificatorul de aer AENO AP1S. Este un dispozitiv care elimină mirosurile neplăcute, alergenii și microorganismele dăunătoare din casele noastre, astfel încât să ne putem bucura de un aer curat.

Răspunzătoare de aerul curat sunt cele trei filtre pe care le are AENO AP1S: HEPA, pre-filtrul și filtrul de carbon. 

  • Filtrul HEPA (Filtru de Aer cu Particule de înaltă Eficiență) captează până la 99,95% din particulele extrem de mici – praf, polen și aproape toți poluanții prezenți în aer;
  • Pre-filtrul are rolul de a capta particule mari, precum părul animalelor de companie. Astfel, AENO AP1S este perfect pentru casele cu patrupede.
  • Filtrul de carbon elimină compuşii organici volatili din aer, inclusiv fumul.

Concluzia? Cele trei filtre acționează precum trei unelte magice și ne ajută să respirăm un aer mai curat, în fiecare zi. Însă, pe lângă acestea, purificatorul AENO AP1S funcționează și ca o lampă UV care elimină germenii, o parte din bacterii, dar și mucegaiul.

Pentru că stilul nostru de viață este într-o continuă schimbare, avem nevoie de funcții care să ne ușureze existența, chiar atunci când vorbim despre aerul curat. Cu acest gând a fost dezvoltată aplicația AENO. Aceasta ne permite să controlăm de la distanță purificatorul: îl putem porni sau opri, putem gestiona modurile de ventilație și, cel mai important, putem primi alerte cu privire la calitatea aerului și capacitatea filtrului.

În final, să vorbim despre orele de odihnă, momentul de liniște al serii. Știm cu toții că somnul adecvat este crucial pentru sănătate, iar acesta este afectat foarte mult de calitatea aerului respirat. Pentru a rezolva și această problemă, AENO AP1S are și un „mod de noapte': noi ne bucurăm de un somn liniștit, în timp ce purificatorul curăță aerul în mod silențios, dar eficient.

Sperăm că v-am inspirat și veți alege să respirați un aer mai curat.

Crăciun liniștit și un An Nou cu bucurii! Sănătatea să fie pe primul loc!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter