Cum faci să câștigi pariind pe evenimente live?

Publicat pe

Foarte mulți pariori apreciază ideea de pariuri live. Ideea de a paria pe evenimente în desfășurare este foarte atractivă, deoarece îți permite să descoperi mai bine modul în care evoluează meciul și îți dă mai multe șanse de câștig. 

Pariurile live nu sunt ușoare, însă. Dacă vrei să pariezi pe evenimente live trebuie să ai intuiție, să știi când să plasezi pariul și să știi cum să îți asumi riscurile.

  1. Ce trebuie să știi dacă vrei să câștigi la pariuri live?

1. Urmărește meciurile pe care pariezi. Este foarte important să urmărești meciul pe care pariezi, pentru a putea vedea cu exactitate atmosfera de acolo. De multe ori, îți poți da seama de ceea ce urmează să se întâmple cu câteva minute înainte de a se întâmpla.

2. Joacă la pariuri live doar atunci când ești odihnit și ești calm. Este o foarte mare greșeală să reacționezi impulsiv atunci când pariezi pe evenimente live. Tocmai de aceea, este bine să fii singur, să fii odihnit și să poți urmări cu calm fiecare eveniment. 

3. Învață să te oprești atunci când ai câștigat sau atunci când ai pierdut. Una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac pariorii este aceea de a continua să parieze ore întregi. Este bine să îți limitezi atât câștigurile, cât și pierderile și să te oprești atunci când ai atins limita. Dacă pariezi foarte mult, vei ajunge să obosești și să nu mai gândești clar.

4. Folosește-te de minte, nu de inimă! Specialiștii recomandă să nu pariezi pe echipe cu care ții. Dacă o faci totuși, încearcă să îți folosești mintea, bazându-te pe statistici, nu pe preferințe.

5. Renunță la pariurile de care nu ești sigur! Atunci când pariezi este bine să o faci doar pe evenimentele de care ești 100% convins că se vor termina așa cum crezi tu. Asta nu îți garantează că predicția ta este cea corectă, însă minimizează destul de mult șansele de a pierde.

6. Analizează contextul în care se desfășoară evenimentul sportiv. De multe ori, micile detalii contează foarte mult: țara în care se joacă, temperatura, altitudinea, numărul spectatorilor, accidentările din echipă și o mulțime de alte detalii pot contribui la rezultatul final al unui meci.

7. Evită acele pariuri care nu pot fi analizate din punct de vedere logic. Cu siguranță, pariurile precum „cine va avea primul lovitura de start' sau „cine va arunca primul de la margine' se bazează exclusiv pe noroc. Este important să încerci să duci șansele de reușită spre 100%. Un astfel de pariu are șanse de câștig de doar 50%.

Cei care aleg pariuri sportive live trebuie să aibă capacitatea de autodisciplină, să știe să își administreze cât mai bine banii și să analizeze cu atenție fiecare meci în parte. Dacă reușești să faci asta, ai toate șansele să ajungi să câștigi și să transformi activitatea de pariere într-un job full-time.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter