Cum să poți să te menții în formă acasă? Cu accesoriile de sport potrivite.

Publicat pe

Este posibil să faci sport acasă, în siguranță, dacă ai access la un antrenor și folosești accesoriile potrivite. Gazeta Sporturilor aduce o serie de 12 accesorii de sport, de calitate, la chioșcurile de ziare din toată țara și îți oferă access gratuit și la un curs de fitness. 

Produsele LongFit Sport sunt selectate și create special pentru cei care vor să rămână activi și acasă.

Pe fitness.gsp.ro găsești o serie de 35 de exerciții realizate împreună cu Vica Topal, antrenoare de fitness acreditată de Federația Internațională de Fitness. Aceasta demonstrează antrenamente de bază cu fiecare produs în parte, dă indicii pentru o postură corectă în timpul execuției și explică ce grupe de mușchi și părți ale corpului se lucrează. Nu știi de unde să începi? Acest mini-curs de fitness acasă te ajută să începi simplu și sigur antrenamentele, și îți oferă siguranța că poți. 

Accesoriile de sport LongFit Sport apar lunea, la fiecare două săptămâni la chioșcurile de ziare și pe colectii.libertatea.ro. Ia-ți accesorii de sport de calitate și începe antrenamentele chiar azi! Fă-o pentru tine!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter