De Crăciun, oferă-le celor dragi aranjamente de flori și coșuri cadou

Publicat pe

Când se apropie sărbătorile de Crăciun ne gândim la farmecul lor și magia începe să prindă viață. Desigur, știm cu toții că aceste sărbători înseamnă magie dar, cât de mult ne dăm seama de faptul că magia o creăm noi înșine? 

Cum așa? Practic, prin tradiție, Crăciunul se sărbătorește în familie. Reunirea în aceeași casă, în familia noastră, prilejul de a sta cu toții la aceeași masă fac, clar, parte din farmec. Că ne alăturăm celor apropiați, că ne gândim cu tandrețe la rude și prieteni, reafirmă în fiecare an, în fiecare iarnă că sărbătoarea Crăciunul este magie. 

Însă nu întotdeauna reunirea cu cei dragi este posibilă. Poate că e adevărat, nu însă și în gând, în suflet, în inimă. Un simplu gest spune multe despre relația de apropiere față de prieteni și familie. 

Dacă e vorba de prieteni și le trimitem un gând frumos, o floare este ca și cum i-am include în familia noastră spirituală. Cei dragi vor ști, o dată în plus, că ne sunt apropiați atunci când primesc un cadou simpatic de la noi. Fie un buchet de flori cu un mesaj însoțitor, fie aranjamente de Crăciun, orice variantă se ridică la înălțimea gândului bun pe care îl avem pentru asemenea prieteni.  

Dacă e vorba de rude din țară, cărora nu ne putem alătura cu această ocazie, un gând, un gest, un cadou – parcă ni-i apropie sufletește în ciuda distanței care ne separă. Un coșuleț cadou sau un aranjament floral deosebit va fi printre puținele variante de a le aminti de afecțiunea pe care le-o purtăm. Putem marca momentul cu simbolurile sărbătorii: simplu, cu flori si tort. Uneori, un astfel de gest face cât o mie de cuvinte. 

Un buchet de flori bogat sau un aranjament de flori elaborat prețios prin mesajul pe care îl poartă poate fi trimis instant dacă știi adresa destinatarului. Astfel, distanța care ne separă de cei dragi se reduce dacă privim lucrurile din aceste perspective:

Economisești timp

Din momentul în care decizia de a-i cadorisi pe cei dragi a fost formulată nu mai durează mult până când aceștia văd cu ochii lor cadoul la ușa casei. Pentru că avem la îndemână posibilitatea de a comanda online. Nu mai trebuie să umblăm agale prin diverse locuri întrebându-te ce ar fi mai potrivit să cumpărăm drept cadou și când va apărea inspirația de a lua exact cadoul protrivit. E o mare economie de timp într-un proces din care se elimină incertitudinea, indecizia. Cu aranjamente de Craciun, nu vei da niciodată greș.

Prețul este mai mic

Nu este de neglijat nici aspectul preț. Varianta de a comanda online vine la pachet cu un preț mai mic pentru cam aceleași oferte pe care le găsești în locațiile fizice. Doar cu mai puțină risipă de timp, și de bani. 

Ai la îndemână o gamă variată de aranjamente de Crăciun

La acest capitol, ar trebui deja să înțelegem că variantele de aranjamente de sărbătoare sunt chiar mai multe decât în locațiile fizice. Practic, combinații florale și aranjamente elaborate sunt câte dorim. Nu rămâne decât să ne concentrăm atenția asupra variantei celei mai potrivite pentru cadoul intenționat și pentru cei dragi cărora îl trimitem. 

Livrarea la destinatar este rapidă

Din momentul luării deciziei și până când darurile iau drumul câtre destinație depinde de noi, cei care alegem varianta cea mai frumoasă. De când plasăm comanda și până la destinatar coșulețul nostru cadou nu va face mult pe drum. 

Așa că e timpul să ne gândim: mergem pe varianta simplă? Sau ne complicăm inutil încurcați într-o mulțime de idei și de drumuri să cumpărăm cadouri pentru cei dragi? Băiatul cu flori se poate asigura că varianta simplă este și cea optimă, prin serviciul său de livrare flori Bucuresti

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter