Descoperă deserturile La Strada. Simplu de preparat, simplu să te îndrăgostești de ele

Publicat pe

Eleganța și rafinamentul brandului La Strada cuceresc nu doar anotimpul rece, ci și fiecare casă, fiecare cuptor și fiecare degustător!

Deserturile din această gamă sunt create cu ingrediente de cea mai înaltă calitate, pentru a reda o experiență a gustului intensă, direct la tine acasă. Simplu de preparat, simplu să te îndrăgostești de ele!

Se spune că lucrurile bune necesită timp, însă nu trebuie să fie așa mereu. Lava Cake-ul La Strada este numai bun de savurat în doar 10 minute. Savurezi și te bucuri de experiența unui restaurant de lux chiar la tine acasă. Și dacă nu ne credeți pe cuvânt, lăsăm următorul video să vorbească pentru noi.

Mai multe momente de savurat în cofetăria din sufragerie? Cele 4 eclere cu muuultă cremă de ciocolată și glazură fină deasupra, din cutiile La Strada, sunt tot ce ai nevoie pentru a-i răsfăța pe cei dragi. Privește următorul video să vezi cât e de simplu – le iei acasă, le scoți din cutie și le lași să se odihnească cât timp tu pregătești momentul special.

Cu eclerurile La Strada cu cremă de cafea te bucuri de momente dulci la tine acasă și te transpui direct într-o cafenea franțuzească. Ce spui, aduci Parisul la tine acasă?

Caută cutiile de La Strada în magazine și descoperă eclerele cu ciocolată sau cu cremă de cafea și prăjitura lava cake, pentru oricând ai nevoie de ACEL CEVA dulce.

Meriți ceva bun azii!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter