Frumusețea este și mai aproape: online pe sephora.ro

Publicat pe

Imaginează-ți că site-ul tău preferat știe de astăzi cum să te ajute să ajungi mai repede la ceea ce-ți dorești. Din momentul în care îți creezi contul și până în momentul în care cumperi ce ai în coș, ești înconjurată de sugestii de produse care țin cont de preferințele tale, de felul în care ești tu și de ceea ce contează pentru tine de obicei. Și acum, gata. Nu-ți mai imagina nimic. Pentru că tocmai ce a devenit realitate. Noua platformă sephora.ro este inspirată de ambsadoarele frumuseții infinite și de felul în care tehnologia ne poate ajuta în fiecare zi cu ceea ce ne dorim. Noul site este o odă adresată nouă, femeilor, și este un upgrade care vine în întâmpinarea nevoilor, dar și dorințelor noastre.

 

Noile schimbări din site redefinesc experiența utilizatorului pe site-ul sephora.ro și simplifică pe cât posibil, toate procesele. Site-ul este responsive, deci se adaptează fiecărui device în parte, iar comanda aproape că funcționează de la sine. Dacă îți creezi cont,  preferințele tale sunt salvate pentru ca Sephora să îți facă recomandări apropiate gusturilor tale. Cont pe care îl poți crea ușor, pe baza cardului tău de fidelitate. Mai mult decât atât, când intri în programul de loialitate, te răsplătesc de fiecare dată când alegi să te răsfeți cu produse: primești puncte, recomandări, sugestii și beauty tips, dar și mostre din produsele tale preferate, pe care le poți selecta chiar tu. Din 2 noiembrie poți să îți ridici comenzile direct din magazin prin Click&Collect din toate magazinile și tot în noiembrie se lansează și varianta de Android a aplicației Sephora – în care poți scana produsul ca să vezi exact pagina de produs și să urmărești comanda.  

Dacă ceea ce cumperi este un cadou pentru cineva drag, îi poți lăsa un mesaj personalizat pe site. Dacă ai nevoie să știi unde este cel mai apropiat magazin și ce servicii îți oferă, găsești pe site. Dacă îți cauți brandurile preferate și ai nevoie de mai multe detalii, le găsești tot pe site. 

Au creat un hub digital perfect pentru puterea infinită a frumuseții – un spațiu în care găsești tot ce ai nevoie rapid, un spațiu care evoluează odată cu tine, un spațiu în care te poți întâlni oricând, oricum, la orice oră cu produsele care te fac să te simți perfect în pielea ta. Hai pe site, beauty lover!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter