În prag de sărbători îți propunem o idee inspirată de cadou: șemineului cu bioetanol

Publicat pe

Ne place și tânjim pe ascuns să reproducem la noi acasă, atmosfera specială creată de șemineul somptuos sau rustica soba pe lemne – modele de încălzire cu iz romatinc de care ne îndrăgostim în vacanțele petrecute în resorturile de la munte, dar pe care, nu foarte mulți dintre noi, ni le și putem permite din punct de vedere financiar. 

Cu toate acestea, avansul tehnologic din universul soluțiilor de încălzire alternativă, reprezintă salvarea' noastră! În acest sens, meșterii de la PEFOC, ne prezină un model inedit de șemineu pe care industria de specialitate a reușit să-l producă și să-l perfecționeze astfel încât, să devină alternativa perfectă pentru cei care locuiesc la bloc sau în locuințe nu prea generoase cu spațiul, dar care vor să se bucure de magia produsă în jurul focului din living. 

Din punct de vedere al costurilor, achiziția unui astfel de șemineu nu este costisitoare, prețurile pornind de la sume modice puțin peste 300 de lei, devenind chiar și o variantă inedită de cadou pentru cei dragi, mai ales acum în prag de sărbători.

Șemineul cu bioethanol vine sub forma unei soluții practice, ieftine și spectaculoase, dar care reușește să împrumute toate avantajele ambientale ale șemineului clasic, pe lemne.  Cunoscut și sub denumirea de semineu decorativ sau șemineu fals, modelul propus de specialiști cu sediul central la Sibiu, funcționează pe principiul arderii cu flacără adevărată, reproducând senzația creată de un șemineu pe lemne veritabil. 

Așadar, uită de coșuri de fum și curățat la funingine pentru că acest model nu are nevoie de instalarea unei soluții de evacuare! Datorită posibilităților de amenajare cu funcționalități multiple, poate fi folosit în spații precum o masă în living, pe balconul de la bloc, pe o terasă în aer liber la petrecere sau chiar și în baie, pentru crearea unei atmosfere intime și relaxante. 

Variantele de amenajare sunt practic nelimitate, grație complexității de forme, paletei vaste de culori și dimensiunilor care variază de la modele mai mici care se pot amplasa pe mese sau mobilier, până la bioșeminee statice sau care se încastrează direct în perete.

Șemineul cu bioetanol funcționează pe un principiu destul de simplu: în rezervorul dedicat se toarnă combustibilul special, apoi se aprinde focul cu ajutorul unei brichete sau al unor chibrituri lungi. Flacăra va persista în funcție de dimensiunea rezervorului de la o oră și jumătate, până la câteva ore, neîntrerupt. Datorită combustibilului special (bioethanol) folosit în timpul arderii, acesta nu va degaja fum sau mirosuri neplăcute. 

Varietatea de forme și dimensiuni, fixe – de perete sau mobile – ce pot fi mutate cu ușurință, transformă bioșemineul într-o soluție de încălzire versatilă, cu o mulțime de utilizări în funcție de spațiul de destinație. Sunt potrivite atât pentru interior (în orice încăpere a locuinței tale, inclusiv în baie), cât și pentru exterior, atunci când condițiile meteo o permit, pe terasă, în grădină sau în propriul balcon de la bloc. 

Așadar, aruncă o privire peste oferta completă de șeminee clasice pe lemne, șeminee pe gaz sau peleți, șeminee electrice sau decorative disponibile din stocul propriu al specialiștilor cu sediul central la Sibiu și parteneri oficiali răspândiți în toată țara! În plus, produsele voluminoase precum, focare clasice de șemineu, sobe sau coșuri de fum comandate direct din magazinul on-line www.pefoc.ro, beneficiaza de transport gratuit până la tine acasă!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter