Iselin Dimitri, designerul din spatele ținutelor purtate de zeci de vedete, precum Lili Sandu, Jojo sau Gabriela Oțil

Publicat pe

Iselin Dimitri, tânăra designer vestimentar, absolventă de Medicină, care îmbracă vedete de la noi precum Lili Sandu sau Gabriela Oțil, știe că orice lucru bine făcut înseamnă ore de muncă, sacrificii și multă ambiție.

La 31 de ani, Iselin are un pic mai mult din toate.  A absolvit Colegiul Naţional „Ion Maiorescu' din Giurgiu , după care a venit la București și a urmat cursurile Facultăţii de Medicină „Carol Davilla'.

În primul an de Medicină, Iselin a hotărât să își urmeze pasiunea, așa că s-a înscris la Facultatea de Arte Decorative și Design – secţia modă, din cadrul Univeristății Naționale de Arte .

„Am terminat ambele facultăţi şi mi-am urmat visul: acela de a realiza un brand românesc de haine, cu un concept nou de corsete şi printuri care ne diferenţiază. Ca să ajung aici nu a fost deloc ușor. A trebuit să fac multe sacrificii. În primul an de Medicină, am făcut meditații ca să pot intra la Arte. Am învățat foarte mult și am intrat la buget. Asta a fost și condiția mamei mele: sa fiu la buget. Am reușit să intru a treia pe listă și am terminat cu 10. Nu am avut restanțe și fugeam efectiv de la o facultate la alta mărturiseşte Iselin Dimitri. 

Iselin vorbește perfect engleză, franceză, spaniolă și portugheză  așa că i-a fost ușor să se perfecționeze în Franța și în Malta, dar după un an de estetică a hotărât să  lase deoparte halatul de medic și și-a deschis propiul atelier de creație, în inima Bucureștiului, pe strada Lipscani.

Creațiile lui Iselin sunt unice pe piață, neconvenționale și pentru toate vârstele. Fie că e vorba de ținute pentru birou, pentru evenimente speciale sau festivaluri de muzică, designerul știe să scoată orice siluetă în evidență prin ținutele pe care le face.  

Mie îmi place mult să călătoresc. Oriunde, oricând. Din călătorii îmi iau inspirația pentru haine pentru că fiecare loc în care ajung e unic și își lasă o mica amprentă în sufletul meu. Fie că e vorba despre America vibrantă sau Asia cea agitată, fie că mi-a rămas în suflet albastru perfect din Caraibe, în toate hainele pe care le-am creat am pus un strop din energia locurilor pe care le-am văzut', declară designerul vestimentar Iselin Dimitri. 

Lili Sandu, Jojo, Gabriela Oțil sau Theo Rose, printre vedetele care au purtat și poartă creații Iselin Dimitri

Mă bucur nespus că vedete de la noi au ales să poarte brandul meu. E o onoare pentru mine și asta mă motivează să fiu unică în acest domeniu. Îmi aduc aminte că Lili Sandu a purtat un corest creat de mine într-o zi, la emisiunea Vorbește Lumea'. A fost nebunie cu acel corset. Toată lumea întreba de el.”

Îmi doresc ca orice femeie care poartă Iselin Dimitri să se simtă unică', mai spune designerul.

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă