Îți dorești un smartwatch de Crăciun? Iată câteva elemente de care să ții cont în achiziție

Publicat pe

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/fFJqJ_GWxxk 

Diversitatea din lumea tehnologică este întotdeauna în beneficiul tău, ca și client. Indiferent că ești în căutarea unui smartphone, laptop, tabletă sau chiar a unui smartwatch, ofertele magazinelor fizice și online sunt atât de vaste, încât s-ar putea să te simți copleșit și să nu știi ce să alegi. 

Modele tot mai interesante, cu design futurist, colorate, cu multe funcții s-ar putea să nu te ajute în această alegere. Oricând poți cere ajutorul unui consultant din magazin, însă nu întotdeauna vei primi cele mai bune recomandări. 

Din acest motiv, ar fi bine să afli elementele cele mai importante în alegerea unui smartwatch nou, astfel încât decizia de achiziție să fie una în cunoștință de cauză. Și, în mod evident, să se potrivească stilului tău de viață și să reziste în timp. 

Iată la ce elemente ar trebui să acorzi atenție:

Compatibilitatea

Smartwatch-ul este un dispozitiv pe care îl vei folosi alături de smartphone, așa că trebuie să fii atent la compatibilitatea dintre acestea. Și aici ajungem la o dilemă: iOS sau Android? Până la urmă, telefonul pe care îl ai decide în această situație. Dacă ai iPhone, alegi un AppleWatch. Dacă ai Android, ai mai multă libertate de alegere, fiindcă majoritatea modelelor de smartwatch-uri rulează un sistem de operare compatibil Android. 

Stilul tău de viață

Smartwatch-ul pe care îl alegi trebuie să se potrivească și stilului tău de viață. Dacă ești sportiv poate ar fi mai bine să alegi o brățară fitness. Dacă ești o persoană activă, dar care preferă să se îmbrace elegant sau casual, smartwatch-ul ales trebuie să corespundă din punct de vedere vestimentar. Însă oricum ai posibilitatea de a-l personaliza, cu ajutorul unor curele smartwatch de la Magline

Design-ul 

Ca orice alt produs, design-ul este o caracteristică pur subiectivă, dar în egală măsură importantă. Astfel, atunci când faci o asemenea investiție este important să ții cont de stilul tău de viață. Modelele cu curea sport sunt atractive, dar nu se potrivesc în cazul unei persoane elegante, care își petrece ziua la birou, în diverse întâlniri de business. 

Calitatea

Fiind o achiziție destul de costisitoare este important să optezi pentru modele de cea mai bună calitate, deși costul acestora s-ar putea să fie mai ridicat. Orice model de smartwatch te poate avertiza în privința notificărilor și a mesajelor, însă nu ar fi rău să te interesezi ce alte alerte îți poate oferi extra. 

Bugetul

Nici pretul nu trebuie neglijat, având în vedere multitudinea de modele. Prețurile variază de la câteva sute de lei până la aproape 1000 de euro, cum este cel mai nou model oferit de Apple. Deci nu ar strica să găsești calea de mijloc. 

Funcția de găsire a telefonului

Dacă nu o dată ți s-a întâmplat să îți cauți telefonul, un smartwatch cu o astfel de aplicație va fi foarte util. Cu opțiunea „Găsește-ți telefonul', instalată pe ceasurile inteligente, îl poți localiza rapid: se activază, iar când vei apăsa pe icon-ul de pe smartwatch va începe să sune la volum maxim.  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter