Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani și a sărbătorit ziua sa așa cum nici n-a visat, la Arenele Romane, în fața a mii de oameni. Dorian Popa și Mario Fresh, printre invitații idolului Generației Z! 

Publicat pe
Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani și a sărbătorit ziua sa așa cum nici n-a visat, la Arenele Romane, în fața a mii de oameni. Dorian Popa și Mario Fresh, printre invitații idolului Generației Z! Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani și a sărbătorit ziua sa așa cum nici n-a visat, la Arenele Romane, în fața a mii de oameni. Dorian Popa și Mario Fresh, printre invitații idolului Generației Z! 

Cea mai importantă zi, pentru Iuliana Beregoi, a venit! Artista a împlinit 18 ani și și-a sărbătorit majoratul pe scenă, alături de mii de fani, care au venit să o felicite și să se distreze împreună la Arenele Romane din București. Artista a fost la înălțime. Și-a surprins fanii printr-o ieșire pe scenă dintr-un tort imens, făcut special cu logo-ul evenimentului și chipul ei. Iuliana a cântat cele mai bune piese din repertoriul său, a avut invitați surpriză, a împărțit tortul de sărbătoare cu spectatorii săi și au creat împreună amintiri de neuitat.Show-ul idolului Generației Z a fost peste așteptări, iar alături de echipa ei, Mixton Music (Alina Todașcă și Cătălin Dascălu), Iuliana Beregoi a reușit încă un record: „Sweet 18”, eveniment Sold-Out.Artista cu peste un milion de fani pe rețelele de socializare a avut mari emoții:”Oare pot să descriu cu cuvine cât de mult vă iubesc? Afost magic. Voi ați fost magici. De 6 ani îmi dăruiți iubirea voastră, iar eu încerc să vă întorc toată dragostea asta prin concertele mele, prin muzica mea și prin tot ceea ce fac pentru voi. Am avut cel mai frumos majorat, mai frumos decât am visat vreodată, datorită VOUĂ! Sunteți în inima mea. Vă iubesc enorm și VĂ MULȚUMESC!', a scris Iuliana Beregoi pe conturile ei de socializare. 
Printre invitatii speciali s-au numărat Dorian Popa, Mario Fresh, dar și sora ei, Ana Beregoi, Cezar Alexa sau Mihai Ungureanu. Dorian Popa și Mario Fresh au avut momente alături de Iuliana Beregoi, momente la care fanii au rămas extrem de încântați și au afirmat că atmosfera la concert a fost una de vis.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter