Levi’s și Hailey Bieber prezintă noul model Levi’s 501 90's pentru primăvară/vară 2022

Publicat pe

Confortul nu ține doar de fit-ul unei piese, ci și de ceea ce te face să te simți bine pe dinăuntru – precum o veche pereche de blugi preferată care îți amintește de zilele tinereții lipsite de griji. În acest caz, este o amintire legată de anii 1990, când celebritățile și style icon-urile purtau perechea 501 puțin mai largi, cu un vibe relaxat și lejer. Așa cum îi place lui Hailey Bieber – o mare fană a stilului anilor 90 – să poarte astăzi perechea ei de 501. Așadar, pentru primăvară/vară 2022, Levis readuce acel fit nostalgic și lejer cu noul Levis 501 90’s și colaborează cu Hailey pentru a arăta stilul cool al anilor trecuți care se întâlnește cu modernitatea.

Cu un fit mai relaxat pe fund și picior, modelul 501 90’s oferă o siluetă mai lejeră decât tradiționalul 501, dar care nu se transformă într-un stil baggy. Se așează chiar sub talie și oferă un fit elegant, dar mai larg, care poate fi purtat atât într-o mărime mai mare sau mai mică, în funcție de modul în care vrei să îl porți. În cele din urmă, încapsulează acel vibe grozav de la sfârșitul anilor 90 ‘s, când fit-urile mai largi ofereau puțină atitudine. Este un fit care, așa cum subliniază Hailey Bieber, însăși născută în anii ’90, arată la fel de bine astăzi ca și pe vremuri, ceea ce este un testament al stilului său de durată.

„Este grozav să privești epoca în care te-ai născut și să te inspiri', spune Hailey, care s-a născut în 1996, despre dragostea ei pentru stilul anilor ’90. „Doar estetica fotografiilor anilor ’90, a filmelor , a anilor 90, moda anilor 90. Este fascinant pentru mine.'

Și pentru a detalia în continuare acea atmosferă grozavă din anii ’90, această nouă adăugare la familia 501 vine într-o gamă de nuanțe care prezintă finisaje uzate inspirate de look-urile vintage populare ale epocii. Este practic acea pereche preferată de 501 din anii ’90, însă reproiectată și re-gândită cu o atingere contemporană.

„Am fost cu adevărat inspirați de felul în care unele dintre marile icon-uri de stil de la sfârșitul anilor 90 și-au purtat perechea de 501, cu un fit moale și plin de atitudine. Ni s-a părut alegerea ideală pentru zilele noastre. Și cu finisaje care au fost cu adevărat curate și prespalate pentru o perioadă de timp, este plăcut să vezi cum revine ceva atât de bine purtat și de inspirație vintage. Este un blug care nu este doar confortabil din punct de vedere fizic, dar încapsulează acea nostalgie a unui blug pe care l-ai iubit și pe care îl purtai pe vremuri. '— Jill Guenza, vicepreședinte design pentru îmbrăcăminte pentru femei, Levi’s, Strauss & Co.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter