Machiajul de vedetă, acum chiar la tine acasă! Irina Baianț te învață cum să arăți ca o divă, cu bani puțini

Publicat pe

Ai văzut pe scenă, în filme sau la TV o mulțime de vedete și le-ai admirat frumusețea. Irina Baianț este una dintre cele mai talentate artiste ale României, dar ea folosește niște produse accesibile oricui! Nu ai nevoie de mulți bani ca să arăți precum un star. Realizează chiar la tine acasă machiajul de vedetă, doar cu produse Avon.

Calitatea nu înseamnă neapărat niște produse excesiv de scumpe. Așa cum nici prețul unui produs nu determină întotdeauna și calitatea acestuia. Echipa Avon reușește de atâția ani să le ofere femeilor acea cale de mijloc: cosmetice excelente, dar cu niște prețuri pe care să și le poată permite oricine.

Machiajul de vedetă, acum chiar la tine acasă! Irina Baianț te învață cum să arăți ca o divă

În broșura Avon sau pe site-ul Avon.ro găsești tot ce ai nevoie. Dacă ai deja ținuta pregătită pentru o ocazie specială, atunci este momentul să te pui pe treabă și să începi să te aranjezi din timp. Îngrijirea personală trebuie să fie un obicei constant.

Tocmai de aceea, acum poți achiziționa un super set complet, care să îți facă pielea hidratată și strălucitoare în sezonul rece: Encanto Inspiring. Elegante și eficiente, cremele acestea îți aduc acel plus de care ai nevoie pentru o apariție mereu wow!

Poți folosi apoi apa micelară din setul Genius Eye, pentru ca tenul tău să fie impecabil înainte să aplici mascara și creionul de ochi care vin la pachet cu soluția de curățare. Pentru un miros splendid, care să te transforme în atracția serii oriunde îți faci apariția, atunci îți poți completa colecția de parfumuri cu setul Far Away Beyond. Fii cea mai bună versiune a ta și te poți transforma zilnic într-o adevărată vedetă!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter