Manichiura cu gel, naturaleţe şi eleganţă

Publicat pe

Dintotdeauna femeile au fost preocupate de modul în care arată, încercând să găsescă cele mai potrivite tehnici de îngrijire, înfrumuseţare şi întreţinere. Indiferent dacă îşi pregătesc ţinuta de zi sau îşi creionează outfitul pentru o ocazie specială, acestea doresc să fie frumoase, să se simtă naturale şi relaxate. Pentru aceasta vor acorda importanţă fiecărui aspect care ţine de îngrijire, frumuseţe şi eleganţă.

Tipuri de manichiură

Grija faţă de mâini nu ar trebui să fie cu nimic mai prejos decât cea acordată oricarei alte parţi a corpului, mai cu seamă că pielea de pe mâini şi unghiile sunt expuse factorilor externi, de la vânt sau arşiţa sorelui, până la săpunuri, detergenţi sau alte substanţe. Există o listă lungă de tipuri de manichiură, fiecare alegându-şi varianta care i se potriveşte sau pe care şi-o poate realiza cu uşurinţă. Produsele puse la dispoziţie de Nails Up, vor veni în ajutor tuturor celor care doresc să îşi răsfeţe mâinile cu tratamente speciale şi să îşi realizeze o manichiură impecabilă. De la ustensile de bază, până la oje semipermanente şi aparatură specifică, toate pot fi achiziţionate pentru a asigura mâinilor un aspect sănătos, îngrijit şi frumos. Înainte de a vă hotărî ce tip de manichiură adoptaţi, trebuie să ştiţi că unghiile vor avea nevoie de o manichiură de bază, în care se va acţiona asupra cuticulelor şi asupra formei unghiei. Ulterior, se poate alege şi un tip anume de manichiură, varianta celei cu gel  reprezentând o opţiune foarte bună.

Manichiura cu gel

Manichiura cu gel reprezintă varianta cea mai rezistentă, ideală pentru toate activităţile solicitante din viaţa unei femei, conferind în acelaşi timp eleganţă şi naturaleţe. Textura ojelor  destinate manichiurii cu gel puse la dispoziţie de NailsUp, este foarte netedă şi extrem de durabilă. Etapele de realizare ale unei astfel de manichiuri sunt bine stabilite, astfel încât unghiile să se bucure de toate beneficiile tehnicilor şi tratamentelor specifice. Iniţial se va efectua o  manichiura de bază, urmată de aplicarea primului strat de bază, care va fi acoperit cu două straturi de ojă. Fiecare dintre aceste straturi se va aplica după ce se usucă cel anterior, cu ajutorul unei lămpi UV. Acest tip de manichiură permite crearea unora dintre cele mai variate modele, apelând cu încredere la accesoriile specifice, tatuaje, stickers, pietricele sau paiete. NailsUp vine pe piaţa de specialitate cu o ofertă de  kituri destinate realizării unei manichiuri cu gel, dotate cu aparatura, ustensilele, produsele cosmetice şi accesoriile necesare. Astfel vă veţi putea bucura de o manichiură originală, care poate rezista până la trei săptămâni.

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă