Mărțișoarele Evil Eye de la Pami, în semn de prețuire și grijă

Publicat pe

Mult așteptatul Martie se apropie cu pași repezi. Din dorința de a le oferi celor dragi mărțișoare deosebite, mulți au pornit deja în căutarea acestora. Oferite sub o formă mai tradițională sau mai modernă, mărțișoarele au rolul da vesti primăvara, purtând totodată cu ele diverse mesaje frumoase.

Deosebite atât prin forma de prezentare, cât și prin mesajul transmis, mărțișoarele ce alcătuiesc colecțiile e-shop-ului Pami au cucerit atenția publicului larg. Regăsite atât sub formă de broșe, cât și ca bratari martisor, respectiv sticle mărțișor, acestea ies în evidență prin atenția acordată fiecărui detaliu ce le alcătuiesc, fiind confecționate manual.

Toate se întrec între ele prin colori vii, mesaje speciale, prin accesorii care mai de care mai alese. Cu siguranță o alegere cu totul deosebită o reprezintă mărțișoarele accesorizate cu charm-ul Evil Eye, adică Ochiul Protector, despre care veți afla mai multe în rândurile ce urmează!

Mărțișoarele Evil Eye, o demonstrație a grijei și prețuirii pentru cei dragi

A oferi cuiva un astfel de mărțișor handmade nu este altceva decât cea mai pură manieră de a vă demonstra aprecierea, grija, afecțiunea, prețuirea față de destinatar/ă.

Ce simbolizează mai exact acest ochi și de ce veți dori să fie parte din mărțișorul oferit în Martie 2022? Când o persoană poartă un astfel de charm, indiferent că este un accesoriu al unei brățări sau al altei bijuterii, aceasta este protejată de nenorocirii și întâmplări rele. Altfel spus, ochiul oferă protecție atunci când energii negative ar putea influența bunăstarea sau viața celui ce îl poartă. 

Despre cromatica ochiului sunt, de asemenea, multe de zis. Fiecare culoare în parte semnifică ceva diferit. De exemplu, albastru închis este despre calm și relaxare, flux deschis de comunicare, protecția destinului, pe când albastru deschis simbolizează pacea, protecția generală. Roșu, pe de altă parte, înseamnă energie, entuziasm, curaj, protecție contra fricii, a anxietății.

Cert este că în ultimii ani Evil Eye și-a găsit locul în lumea modei, iar acesta este un trend și în rândul mărțișoarelor și nu doar a îmbrăcămintei sau a accesoriilor. O astfel de idee de mărțișor, adică brățara mărțișor, este genul de cadou pe care oricine îl poate oferi cu încredere persoanelor dragi din viața lor, demonstrându-și astfel prețuirea fața de acestea.

Pe lângă partea simbolistică a acestora, să nu trecem cu vederea nici partea estetică, aceasta fiind una deosebită. Prin maniera de prezentare a brățărilor mărțișor de la Pami, purtarea lor poate fi avută în vedere pe întreg parcursul anului și nu doar în luna Martie. Fine, elegante, delicate, acestea pot deveni piesa de rezistență a unor ținute variate.Cei care doresc ca bucuria oferirii unui mărțișor să fie deplină pot accesa pagina Pami.ro pentru a descoperi o varietate de brățări tematice. Desigur, achiziția poate viza și alte tipuri de mărțișoare disponibile în acest magazin online. Care sunt acestea și prin ce se deosebesc față de ceea ce oferă piața poate afla fiecare personal, pe pagina menționată. Cert este că opțiuni precum mărțișorul Evil Eye sunt  calea prin care oricine poate ura celor dragi cu eleganță O primăvară frumoasă!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter