Music & fashion = passion

Publicat pe

Muzica este elementul universal care ne aduce împreună, indiferent de rasă, sex sau etnie, dar și un element-cheie în ADN-ul Tommy Jeans.

Chiar de la începutul carierei, muzica a jucat un rol important în viața și creația lui Tommy Hilfiger. De aici și până la colaborarea cu artiști internaționali de top a mai fost doar un singur pas. Pas concretizat în fabuloasele colecții de streetwear ale brandului, inspirate de nume iconice din lumea muzicii. Fiind unul dintre primele branduri care au colaborat cu artiștii, de la hip-hop la rocknroll, Tommy Hillfiger s-a întors în timp și a creat o nouă colecție capsulă, inspirată de produsele vintage. Astfel, datorită „Tommy Revisited: Music Edition, o incursiune fashion în anii de aur ai muzicii, tinerii din lumea întreagă au acum ocazia de a combina pasiunea pentru legendele anilor 1990 și moda de streetwear actuală prin intermediul unor ținute îndrăznețe, vesele și colorate, cu un touch cool și fresh. O colecție remarcabilă, în egală măsură o provocare și o invitație la auto-exprimare și individualitate în stilul Tommy Jeans.

Tommy Revisited: Music Edition

Chiar de la debutul său, din 1985, Tommy Hilfiger a fost un brand cu legături puternice cu muzica. De la Snoop Dog și faimosul său hanorac, purtat la „Saturday Night Live, la Diddy și Coolio defilând într-o prezen-tare Tommy Hilfiger, îmbrăcămintea casual-cool a brandului a reprezentat un element de bază al culturii anilor 90, și nu numai, îmbrăcând, de decade întregi, atât superstarurile, cât și oamenii obișnuiți. Colecția „Tommy Revisited Music Edition combină estetica streetwear cu outfiturile purtate de starurile muzicii în turnee, fiind un tribut adus unor legende ca The Rolling Stones, TLC, Backstreet Boys și Britney Spears. Iconicele staruri Backstreet Boys erau mari fani ai brandului, iar în anii 1990 puteau fi văzuți adeseori îmbrăcați din cap până în picioare în outfituri Tommy Hillfiger. Și cine nu-și amintește de turneul „…Baby One More Time, din 1999, al faimoasei Britney Spears, sponsorizat de Hilfiger? Iar Rolling Stones deja erau legende atunci când primul lor arena tour, după 20 de ani, „No Security, a fost prezentat de faimosul brand, în 1999. O altă sursă de inspirație a colecției, T-Boz, Chilli și regretata artistă Lisa „Left Eye Lopez au făcut furori la prezentarea Tommy Jeans, în 1995. Starurile R&B au ținut mult timp prima pagină a publicațiilor după ce au apărut pe covorul roșu cu boxerii lor Tommy, fapt ce le-a adus un capital și mai mare de popularitate.

Colecția de streatwear, propusă de Tommy Hilfiger și inspirată din stilul legendelor muzicii anilor 1990, constă din 16 stiluri diferite de tricouri și hanorace, atât în ​​mărime unisex, cât și pentru femei, toate realizate din bumbac organic, și combină piese inspirate de turneele muzicale cu îmbrăcămintea streetwear emblematică Tommy Jeans.

Sustenabilitatea, un rol important

Din perspectiva grijii față de mediul înconjurător și față de societate, Tommy Hilfiger aduce în atenția publicului, cu fiecare colecție, noi metode de producție și materiale sustenabile. Dezvoltând în permanență misiunea sa de sustenabili-tate de a crea modă prin care „nimic nu se pierde și toată lumea este inclusă, pentru colecția „Tommy Revisited Music Edition au fost folosite tratamente speciale, prietenoase cu mediul, fără a compromite calitatea. Aliniat la portofo-liul de inițiative menite să sporească sustenabilitatea, în această colecție s-au folosit, în fiecare etapă de realizare a produselor, materiale și metode de producție inovatoare. Create din denim 100% reciclat pentru a reduce consumul de deșeuri textile, apă și energie, piesele de îmbrăcăminte ale colecției sunt produse din bumbac organic 100% și țesătură reciclată.

Colecția capsulă Tommy Jeans Revisited: Music Edition este disponibilă în magazinele Tommy Jeans din Mega Mall București și ParkLake Shopping Center și pe tommy.com.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter