O ofertă excelentă de lenjerii de pat din finet!

Publicat pe

Cumparamisim.ro este locul ideal de unde puteți cumpăra chiar acum lenjerii de pat de o excelentă calitate, confecționate din finet cu țesătură 100% bumbac. Imprimeurile sunt nemaipomenit de frumoase, foarte potrivite și pentru copii și pentru adulți.

Ofertele sunt foarte variate! Spre exemplu, puteți cumpăra doar o singură lenjerie din finet pentru un pat single sau dublu, la un preț de doar 89 de lei.

Dacă veți achiziționa 2 lenjerii de pat din finet, veți beneficia de o reducere de 39 de lei. Pentru 3 seturi de lenjerii finet de cea mai bună calitate, prețul acum este de doar 199 de lei. Nu sunt singurele oferte atractive din acest moment. Merită să analizați și pachetele Promo Complet și Promo Pilotă.

Cele mai avantajoase oferte de lenjerii Cumparamisim.ro

Vă recomandăm să cumpărați lenjerii de pat din bumbac 100% finet cu 6 piese chiar în acest moment! Este vorba despre oferta 1+1, comandați un set de lenjerie de acest fel și primiți în colet două produse.

Lenjerie de pat dublu, bumbac finet, 6 piese, cu elastic, negru-roșu, inimioare

În ofertă sunt incluse multe modele de lenjerii cu imprimeuri foarte potrivite pentru ziua îndrăgostiților. Pot reprezenta un foarte frumos cadou sau un foarte frumos decor pentru casă în perioada acestei sărbători.

Țesătura este de foarte bună calitate, moale, călduroasă și plăcută la atingere. Este rezistență și nu necesită călcare, deoarece nu se șifonează în timpul spălării. Nu necesită balsam de rufe, un foarte mare avantaj pentru persoanele care sunt alergice la diferite produse chimice. Nu se decolorează și nu intră la apă. Trebuie să respectați instrucțiunile producătorului în ceea ce privește spălarea, uscarea și călcarea produsului, însă.

Deoarece materialul lenjeriei este realizat 100% din fibre de bumbac, este o lenjerie foarte sănătoasă pentru întreaga familie și mai ales pentru copii. Bumbacul permite pielii să respire foarte ușor și absoarbe foarte bine transpirația. Fiind o țesătură moale, somnul va fi foarte plăcut și odihnitor. Este un material călduros și foarte potrivit pentru anotimpurile reci și foarte friguroase, de asemenea.

Setul acesta este recomandat pentru saltelele de pat de dimensiuni 140×200, 160×200 sau 180×200 cm. Produsul conține un cearceaf de pat de 180×200 cm, un cearceaf de pilotă de 200×230 cm, 2 fete de perne de dimensiune 50×70 cm și 70×70 cm. Aceste dimensiuni pot varia cu maxim 5 sau 10 cm în plus sau în minus.

Pentru spălarea ei, nu se vor folosi înălbitori chimici, temperatura maximă de spălare fiind de 30 grade C. Lenjeria se calcă la maxim 130 de grade C. Înainte de prima utilizare se spală pentru o igienă corectă. 

Veți constata că materialul acesta de tip finet gros este foarte rezistent timp îndelungat. Acest lucru înseamnă că investiția va fi foarte avantajoasă în timp.

Alte recomandări

Oferta magazinului online Cumparamisim.ro este foarte variată. Vă recomandăm colecția de pijamale croite în atelierele proprii din România. Sunt de diferite tipuri și culori. Foarte potrivite pentru anotimpurile reci și pentru cele călduroase. Există și seturi de pijamale moderne pentru cupluri. Pot reprezenta un foarte frumos cadou pentru doi îndrăgostiți sau pentru aniversarea unei logodne sau căsnicii.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter