O... privire de ansamblu asupra celor mai bune modele de gene false!

Publicat pe

Puterea de atracție a ochilor este deja cunoscută din cele mai vechi timpuri. O privire pătrunzătoare, ce se ițește de sub o pereche de gene lungi, negre și arcuite, nu are cum să treacă neobservată. Încă din antichitate, femeile cunoșteau acest atu de care dispun și se foloseau de el pentru a cuceri sau a obține anumite favoruri. 

Arta de a seduce cu numai o singură privire nu este un mit, aceasta fiind demonstrată în special de cultura asiatică. În prezent, efectul magnetic al ochilor poate fi accentuat și mai mult cu ajutorul unei perechi de gene false Melkior. Alese corect, aceste articole de înfrumusețare îți vor evidenția splendid întregul chip și vor corecta chiar micile imperfecțiuni ale ochilor. Iată cele mai bune modele la care poți să apelezi!

Gama Luxury 

Intense, luxuriante și spectaculoase, articolele din gama Luxury sunt realizate manual și oferă un confort excelent. Textura lor se adaptează tuturor formelor de ochi, conferind un aspect natural sau deopotrivă extravagant, iar efectul 3D îi fascinează pe cei din jur de la primul contact vizual.

În această colecție, vei găsi produse cu lungimi diferite ale firelor, respectiv de 13 mm, 17 mm și 18 mm, cu specificația că acestea au o distribuție uniformă și aceeași mărime pe toată suprafața benzii: la interior, mijloc și exterior. Articolele completeaza perfect orice stil de machiaj, oferă flexibilitate, contur accentuat și volum intens genelor naturale. Finețea firelor le face să se confunde cu firele naturale, aspectul final fiind cu adevărat superb.

Gene false tip bandă din păr sintetic

Benzile din păr sintetic adaugă la rândul lor un plus de densitate. Au un aspect natural și pot fi purtate atât la un machiaj discret de zi, cât și la unul intens de seară. Le vei găsi în diverse forme și dimensiuni, cu lungimi ce cresc din interiorul spre exteriorul benzii sau cu lungimi mai mari pe mijlocul acesteia. 

Modelele cu zona centrală mai lungă sunt ideale pentru a corecta ochii cu așa-zisa pleoapă căzută. Atunci când pleoapa este invizibilă, folosește o pereche de gene false cu firul mai lung în zona de mijloc și evită modelele cu fire lungi în partea exterioară a benzii, pentru a nu accentua micul defect.

Ochii descendenți, mici sau apropiați pot fi corectați cu ajutorul benzilor cu fire mai lungi în jumătatea exterioară. Acestea vor crea efectul de ridicare și vor oferi iluzia unui ochi de pisică fascinant. Prin acest mic truc îi vei magnetiza pe cei din jurul tău, privirea ta fiind absolut irezistibilă.

Benzile cu straturi suprapuse sunt o alegere perfectă dacă îți dorești o apariție de senzație. Vei remarca la aceste modele că straturile inferioare au fire mai drepte, iar cele superioare au fire foarte arcuite. Folosește-le corespunzător, în funcție de forma ochilor tăi, și bucură-te de cele mai mari succese de fiecare dată când le porți! 

Gene false tip bandă din păr natural

Aceste articole sunt fabricate 100 % din păr uman sterilizat. Au o densitate foarte ușoară și se aplică fără dificultate. Aspectul lor este extrem de natural, putând fi purtate în orice situație, la ținute casual, office sau de ocazie. Ca și în cazul firelor sintetice, la cumpărarea lor, ține cont de forma ochilor tăi. 

Seturile cu 3 sau 5 perechi de gene false

Seturile sunt ideale pentru orice ocazie și sunt o achiziție excelentă. Realizate din fire moi și fine, acestea conferă volumul dorit și se contopesc perfect cu genele naturale. 

Alege modelele care te avantajează și creează zilnic un machiaj cu care să impresionezi!

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă