Petrecerea pentru celebrarea frumuseții femeilor - sfaturi utile pentru domnii care vor să își surprindă iubitele

Publicat pe

Sursa foto: www.finebar.ro 

Luna Martie este celebrată încă din cele mai vechi timpuri în România și Republica Moldova, începând cu prima zi a lunii. Această lună specială este încărcată de simbolistică –  de la renașterea naturii și a vieții, până la celebrarea femeilor, fără de care, lumea ar fi extrem de diferită. Tradiția spune că fiecare femeie trebuie să primească atenție și cadouri de la bărbați, acestea fiind simbol al dragostei și al respectului.

În acest context, organizarea unei petreceri în cinstea frumuseții și jovialității femeilor poate fi modalitatea perfectă de a celebra această lună specială, prin care să se evidențieze importanța și valoarea femeilor în societate.

Cum organizezi o petrecere reușită pentru femeile iubite din viața ta?

Organizarea unei petreceri poate fi o reală provocare pentru domni, mai ales dacă sunt la prima încercare. Și cum bărbații nu prea acordă atenție detaliilor, stresul crește și mai mult. Însă, nu totul este pierdut. Dacă vrei să creezi o petrecere unică, elegantă, care să aibă în centrul atenției femeia specială din viața trebuie să urmezi doar câteva sfaturi practice.

Înainte de a începe să organizezi petrecerea este important să stabilești o tematică. Având acest punct de plecare îți va fi mult mai ușor să planifici restul detaliilor. Apoi ia în calcul stabilirea unui buget. Este important să stabilești un buget realist și să te asiguri că ai suficienți bani pentru toate cheltuielile necesare, precum mâncare, băuturi alcoolice de la FineBar și răcoritoare, decorațiuni sau muzică.

Cel de-al treilea pas este alegerea locației. Poate fi o locație închiriat, precum o sală de evenimente, o grădină privată (dacă timpul va fi de partea ta) sau se poate desfășura chiar acasă. Este important să te asiguri că locația aleasă este potrivită pentru numărul de invitați și că este accesibilă și spațioasă pentru dansul în voie. 

Nu ar strica să planifici și un program, care să includă servirea mesei sau deschiderea dansului. Iar pentru voia bună, comandă vodka Beluga originala, cu ajutorul căreia să creezi cocktailuri colorate, special create pentru doamne – Cosmopolitan, Bloody Mary, Vodka Martini.  Și, în mod evident, nu uita de DJ sau o formație care să asigure muzica pentru petrecere.

Un ultim pas este reprezentat de decorarea locației de petrecere alese, care poate contribui semnificativ la atmosfera petrecerii date în cinstea femeilor speciale din viața ta. Poți opta pentru decorațiuni tematice de primăvară, baloane, flori sau lumini, sau poți opta pentru un stil mai simplu și elegant. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter