Prospectul unei pastile de slăbit – ce se poate întâmplă când îl arunci fără să-l citeșți?

Publicat pe

Când vine vorba de slăbit, aproape fiecare produs pe care îl poți cumpără în acest sens vine însoțit fie de un prospect, fie de o lista cu instrucțiuni. După cum probabil știi, aceste lucruri ajung la coșul de gunoi sau sunt uitate în cutia produsului – până când apar reacții adverse sau negative.

Unele pastile de slăbit au doar 4-5 ingrediente în compoziție, iar acele ingrediente sunt extracte naturale. Cu toate acestea, marea majoritate a produselor e acest tip nu se rezumă la atât. Evident, ultimul lucru pe care vrei să-l experimentezi sunt reacțiile secundare sau adverse ale unei pastile de slăbit. De altfel, de ce ar provoca această reacții adverse – ce poate avea în compoziție?

Ei bine, o astfel de pastilă poate avea efecte incredibil de negative în ultimele cazuri. Tocmai de aceea, până să se pună problema citirii prospectului, ideal ar fi să alegi produsele cu atenție, anume să te informezi asupra lor înainte de a le cumpără.

La ce te poți aștepta după consumul unei pastile de slăbit?

Cele mai multe pastile de slăbit nu conțîn ceea ce ar trebui să conțină și nu sunt deloc naturale. Precum majoritatea batoanelor de slăbit, acestea sunt compuse din ingrediente artificiale și compuși chimici care probabil ajută la pierderea în greutate.

Iată câteva dintre lucrurile la care te poți aștepta după ce consumi pastile de slăbit în mod regulat:

  • Anumiți compuși chimici produc insomnie, cresc ritmul cardiac și tensiunea arterială, printre altele. Acest lucru se datorează faptului că, într-adevăr, aceste efecte secundare promovează pierderea în greutate, uneori doar pe termen scurt. Pe termen lung, totuși, impactul asupra sănătății tale poate fi iremediabil;
  • Receptori de tipul GLP-1 sunt cunoscuți pentru faptul că produc efecte neplăcute la nivelul stomacului – greață, vărsături, constipație, flatulență și multe altele. Aceste efecte, experimentate de câteva ori pe an, nu reprezintă un risc – totuși, constipația sau greață constantă nu pot fi sănătoase, așa cum nu sunt nici plăcute;
  • Există și pastile de slăbit care afectează anumiți neurotransmițători de la nivelul creierului. Consumul acestora poate cauza dureri de cap, fenomenul de gură uscată, greață, vărsături și nu numai. Lăsând la o parte efectele secundare, este de la sine înțeles că ingerarea de bună voie a unor compuși chimici care afectează modul în care creierul funcționează nu este un lucru pozitiv.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le poți experimenta atunci când alegi să arunci sau să ignori prospectul unei pastile de slăbit. Există, totuși, soluții?

Ce pastile de slăbit ar trebui să alegi pentru dietă ta de slăbit?

Există două produse care pot fi folosite drept modelul pastilei de slăbit perfecte – mai exact, produsele Burn My Fat și Fill My Tummy marca NUPO. Acestea sunt caracterizate de următoarele:

  • Burn My Fat este un produs care stimulează arderea grăsimilor în mod natural cu ajutorul unei selecții de extracte naturale, precum extractul de Nuca de Cola și Yerba Mate, dar și cu ajutorul unui extract de ardei Cayenne. Acestea sunt de mare ajutor în perioadele de inactivitate fizică – o zi de lucru la birou, de exemplu;
  • Fill My Tummy este un produs care oferă stomacului senzația de sățietate necesară pentru a evita acele gustări apetisante dintre mese. Acest lucru nu este realizat prin intermediul compusilor chimici care afectează neurotransmițători de la nivelul creierului. În schimb, produsul Fill My Tummy marca NUPO conține fibre naturale care nu conțin calorii și care sunt complet solubile în apă. Acestea sunt singurele care contribuie la senzația de sațietate a stomacului și care previn consumul de porții bogate.

Pentru mai multe detalii privind modul în care NUPO te poate ajuta să pierzi sau să-ți menții greutatea, nu ezită să accesezi website-ul acestei diete VLCD. NUPO este o dietă recunoscută la nivel internațional și care este în același timp susținută de numeroase studii clinice realizate în mod individual care atestă eficiența sa!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter