Ready, set, go! Pregătește-te, la cursuri de engleză, pentru Cambridge!

Publicat pe

Examenele Cambridge sunt recunoscute de școli, universități și companii din toate țările vorbitoare de limba engleză și nu numai. Prin urmare, obținerea unui astfel de certificat care demonstrează nivelul de cunoaștere a limbii engleze îți deschide numeroase porți și îți oferă șanse suplimentare de evoluție, oriunde în lume.

Centrul de limba engleză Flying Colours organizează de mai mulți ani, cu succes maxim, cursuri de engleză pentru pregătire examene Cambridge. Iată cum se desfășoară acestea!

Pregătire în 4 pași, pentru garanția succesului!

Aceste cursuri de engleză pentru pregătire examene Cambridge au o structură complexă, fiind avut în vedere fiecare detaliu și fiecare problemă cu care cursantul ar putea să se confrunte în timpul examenului.

Primul pas are în vedere îmbogățirea vocabularului, cunoașterea structurilor gramaticale și dezvoltarea celor 4 abilități esențiale în învățarea oricărei limbi străine: vorbit, scris, citit și ascultat. Pașii următori pot fi făcuți abia odată ce a fost dezvoltată această bază solidă, referitoare la cunoștințele fundamentale.

Pasul următor are în vedere familiarizarea cu structura examenului, potrivit nivelului la care se află fiecare cursant. Sunt utilizate manuale și diferite alte materiale care respectă structura examenului și, în paralel, sunt însușite diferite tehnici de abordare a diferitelor probe ce urmează să fie susținute.

Al treilea pas urmat în cadrul unor cursuri engleza Cambridge constă în susținerea unei pretestări cu materiale oficiale. Aici, fiecare cursant beneficiază din plin de avantajele care decurg din faptul că Centrul de limba engleză Flying Colours este Centru oficial de pretestare pentru acest tip de examene.

A patra etapă constă în parcurgerea unui număr de cel puțin 6 teste specifice examenului. În acest fel, se poate vorbi despre o pregătire completă, datorită faptului că este cunoscut formatul examenului și sunt însușite diferite strategii de abordare a probelor. Sunt exersate diferite tehnici de citire și ascultare, sunt dezvoltate abilitățile de scriere și sunt identificate soluții inclusiv pentru cazurile nedorite în care poate să apară un blocaj la proba orală. 

Toate beneficiile aduse de participarea la cursuri

Indiferent de vârstă și de motivație, participarea la cursuri de engleză pentru pregătire examene Cambridge aduce numeroase avantaje, atât pe termen scurt, cât și mediu și lung.

În primul rând, în cadrul procesului de pregătire sunt dobândite cunoștințe temeinice, care permit adaptarea rapidă în străinătate, indiferent de împrejurări, care pot varia de la un concediu cu familia sau prietenii până la participarea la o ședință de lucru sau la o conferință internațională.

Pentru cei mici, obținerea certificatelor permite echivalarea probei de engleză specifice fiecărui ciclu de învățământ: proba pentru clasa a 5-a intensiv engleză (YLE Movers si Flyers), cea pentru clasa a 9-a bilingv engleză (KET si PET) și chiar examenul de bacalaureat (PET, FCE si CAE).

Avantajele continuă și la vârsta adultă, datorită marelui prestigiu acumulat în peste un secol, care face ca certificatele să fie recunoscute de peste 15 000 de universități și alte instituții de învățământ, precum și de numeroase companii din întreaga lume.

Alege să participi la cursuri de engleză pentru pregătire examene Cambridge! Astfel, vei deveni capabil să te descurci mult mai bine în societatea actuală, iar abilitățile tale vor fi recunoscute și apreciate la nivel internațional!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter