Reguli esențiale, pentru a slăbi sănătos. Sfaturile specialistului Wasim Nazer

Publicat pe

Slăbitul este o strategie, în primul rând, și o echilibrare, în al doilea rând. Dacă-ți dorești să ai rezultate pe termen lung, cel mai eficient program de slăbit rapid este acela care înseamnă, de fapt, o reorganizare a stilului tău de viață. Este clar că nu poți face același lucru și să ai rezultate diferite.

Majoritatea oamenilor cred că tot ce trebuie să facă pentru a ajunge la numărul de kilograme potrivite este să renunțe la anumite alimente. Ei bine, eu încerc să-mi conving pacienții că nu, dietele stricte nu sunt soluțiile. Ca să slăbești rapid și sănătos este recomandat să faci mișcare susținut, să ai grijă la alimentație și să urmezi o serie de proceduri de remodelare corporală, pe care le recomand în funcție de nevoile fiecărui pacient în parte.', explică nutriționistul și specialistul în remodelare corporală Wasim Nazer.

Reguli esențiale, pentru a slăbi sănătos. Sfaturile nutriționistului Wasim Nazer

Slăbitul, în esență, nu este un proces dificil, dar este un proces care necesită rutină și maximă organizare. Cu siguranță sfaturile unui nutriționist priceput care analizează în primă fază starea de sănătate și apoi prescrie protocolul, este varianta cea mai fericită pe care o poate alege un pacient care are probleme cu kilogramele în plus. Alimentația este, însă, cheia, iar la acest capitol sunt obligatoriu de respectat 4 reguli simple pe care nutriționistul Wasim Nazer le explică în cele ce urmează:

1. Deficit caloric (cea mai importantă parte)
2. Consumați în principal alimente nutritive, mult mai bogate în fibre și proteine
3. Intensifică activitatea fizică (puncte bonus pentru antrenamentul de forță)
4. Ai grijă să dormi cel puțin 7 – 8 ore pe noapte.

Pentru a obține un deficit caloric, va trebui să ajustezi obiceiurile și comportamentele. Nu trebuie să fii complet restrictiv. Te poți bucura în continuare de alimente „interzise' din când în când, dar cu atenție. Unul dintre obiceiurile care facilitează obținerea unui deficit caloric (și pierderea în greutate) este includerea în dietă a multor fructe, legume și surse slabe de proteine!', explică specialistul.

Slăbit rapid, terapii

Pentru a arăta bine trebuie să avem grijă de corpul nostru și la interior, dar și la exterior. Pe de o parte avem grijă la ce mâncăm și, pe de altă parte, avem grijă la cât de mișcăm și cum ne îngrijim trupul. Totodată, criolipoliza și velashape 3 sunt două dintre metodele de remodelare, slăbit localizat și sănătos, dar și pentru o fermitate a pielii, de lungă durată. Aceste terapii corporale sunt non-invazive, cu rezultate încă de la prima ședință. De exemplu, criolipoliza este indicată o singură dată pe lună, iar velashape 3 se poate efectua săptămânal. ', conchide nutriționistul și specialistul în remodelare corporală, Wasim Nazer, clinica Masaya (www.clinicamasaya.ro)

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter