Reinventează-ți garderoba în sezonul rece alături de Levi's

Publicat pe

În prag festiv, fiecare dintre noi suntem în căutare de noi modalități prin care putem oferi garderobei un update. Însă, una dintre caracteristicile vitale pe care le avem în vedere atunci când încropim un nou outfit este reprezentat de durabilitatea și calitatea articolelor vestimentare. În acest sens, cea mai nouă colecție Levi’s este o oază de inspirație. Blugi, jachete și topuri care vor face ca look-ul tău să iasă în evidență, exprimându-ți în același timp și personalitatea unică. 

Moda feminină

Atmosfera de sărbătoare trebuie să se simtă și atunci când vorbim de creativitate stilistică, iar tocmai de aceea, Levi’s ți-a pregătit niște piese confortabile, elegante și reinterpretate – toate înglobate într-un estetic tip academia. 

Moda feminină se concentrează în această lună asupra siluetelor clasice, cu o notă festivă, ce sunt ușor de stilizat. În centrul atenției se află jacheta Drama Club Blazer, creată dintr-o catifea foarte moale, alături de pantalonii Baggy Trouser, ce au o croială supradimensionată. Aceste două piese pot alcătui cu lejeritate un look cool și effortless, iar dacă alegi să le asortezi cu corsetul Lennor Corset vei avea parte de o surpriză plăcută în materie de stil. Nu în ultimul rând, pentru o ținută completă, poți opta pentru un bucket hat ce îți va oferi un aer edgy. 

Moda masculină

Iarna a sosit și este timpul să dai un upgrade garderobei de sezon. Cămașa Jackson Worker este clar un element de bază când vine vorba de ținute ce sunt la curent cu tendințele actuale, păstrându-ți în același timp personalitatea. Versatilitatea acestei piese îți oferă posibilitatea de a o purta într-o multitudine de feluri, atât drept strat de bază, cât și overlay peste un tricou. Silueta clasică și designul durabil, alături de buzunarele utilitare, o  încadrează drept un item must-have în garderoba oricărui bărbat. 

O combinație care credem că va avea un succes garantat este alături de pantalonii din velur XX Chino, pentru un joc de textură, culoare și confort suprem. Dacă ești în căutarea unei siluete și mai lejere de atât, o altă opțiune superbă o reprezintă blugii 568 Stay Loose. 

Despre brandul Levis

Brandul Levis simbolizează stilul american clasic și cool fără efort. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levis au devenit una dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume, captând imaginația și loialitatea oamenilor de generații. Astăzi, portofoliul de mărci Levis continuă să evolueze printr-un spirit de pionierat și inovator neobosit, care este de neegalat în industria de îmbrăcăminte. Gama noastră de îmbrăcăminte de blugi și accesorii de top este disponibilă în peste 110 de țări, permițând persoanelor din întreaga lume să-și exprime stilul propriu. Pentru mai multe informații despre marca Levis, produsele și magazinele sale, vă rugăm să vizitați levi.com.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter