Semnificația pietrelor prețioase – alege o bijuterie care ți se potrivește!

Publicat pe

Încă din cele mai vechi timpuri pietrele prețioase au fost folosite pentru efecte lor protectoare – ajută la eliberarea energiilor negative și la vindecarea minții, corpului și sufletului. Nu de puține ori astrologii vorbesc despre puterile magice pe care aceste pietre le au și despre schimbările pozitive care ți le pot aduce în viață dacă le porți constant și crezi în ele. Dacă acest subiect este de interes pentru tine și ești în etapa în care te documentezi despre semnificația pietrelor prețioase pentru a o alege pe cea care ți se potrivește cel mai bine, ai nimerit unde trebuie!

Safirul – piatra regalității și a înțelepciunii

Safirul este considerat piatra nobilimii, fiind asociată cu prosperitatea, fericirea și înțelepciunea – Regina Elisabeta a II-a deține o colecție deosebită de bijuterii cu safire. Această piatră are o nuanță electrizantă, ce îți inspiră putere și curaj, însă în același timp, bijuteriile cu safire sunt extrem de delicate și rafinate. Dacă ești în căutarea echilibrului, a bunăstării și a prosperității, caută un lantisor cu pandantiv cu safir, poartă-l o perioadă de timp și crede în puterile sale și vezi ce schimbări și oportunități apar în viața ta!

Ametistul – piatra spiritualității

Ametistul face parte din categoria pietrelor semiprețioase, însă cu un efect puternic asupra spiritualității. Este numită și piatra liderilor, a celor care caută succesul, popularitatea și admirația celor din jur. Dacă porți o bijuterie cu această piatră, vei avea parte nu doar de bogăție spirituală, ci și materială. Iar dacă ai probleme cu somnul, tot ametistul îți vine în ajutor pentru că ameliorează simptomele de insomnie.

Onix – piatra stăpânirii de sine

Onixul este considerat piatra stăpânirii de sine – tuaregii (oamenii deșertului) poartă pandantive cu această piatră semiprețioasă drept amulete, aducându-le echilibru. Onixul este un simbol al stabilității și al armoniei și te ajută să îți controlezi cu succes emoțiile negative. Se spune că regina Cleopatra a purtat de-a lungul timpului bijuterii cu Onix, fiind cucerită de frumusețea pietrei, iar războinicii antici foloseau amulete pentru a le purta noroc în lupte. Această piatră rămâne una puternic protectoare, ce îți oferă curajul și echilibrul necesar pentru a reuși pe toate planurile.

Rubin – piatra pasiunii

Rubinul este considerat piatra pasiunii, a fericirii și armoniei, iar bijuteriile cu rubin pot scoate în evidență orice ținută prin culoarea intensă a pietrei. De multe ori, se recomandă bijuterii cu această piatră să fie oferite femeilor, în cele mai importante momente ale vieții lor, în semn de dragoste veșnică – inele de logodnă cu rubin sunt extrem de inedite și apreciate, chiar mai mult decât cele cu diamant.

Pietrele prețioase și semiprețioase sunt folosite ca un totem care atrage energiile bune și te ghidează doar către lucrurile bune. Persoanele care folosesc astfel de pietre susțin că efectul pe care îl au asupra bunăstării și armoniei este real. Dacă nu ai purtat până acum o bijuterie cu o piatră prețioasă, poate ar fi bine să testezi, să vezi dacă va aduce schimbări în viața ta. Ai grijă însă să alegi una care ți se potrivește!

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter