Sfaturi pentru a organiza o petrecere surpriză

Publicat pe

Vrei să organizezi o petrecere surpriză pentru cel mai bun prieten? Un astfel de eveniment necesită atenție, dedicare și evident – multă discreție. Dacă poți organiza totul în secret, atunci vei reuși să pregătești cel mai tare party. Așa că iată de unde poți începe și care sunt pașii pe care îi ai de urmat!

Alege o tematică pentru petrecere

Atunci când organizezi o petrecere surpriză pentru o persoană dragă este important să iei în considerare preferințele acesteia. Gândește-te la hobby-urile și la pasiunile sale, la activitățile pe care le practică în timpul liber, la muzica pe care o ascultă și la mâncarea și băutura preferată. 

De asemenea, trebuie să iei în calcul și numărul de invitați. Vrei să organizezi o petrecere intimă, doar alături de familie și prietenii foarte apropiați? Sau te gândești la un party mare, într-o locație neașteptată?

În funcție de aceste detalii poți începe deja să planifici petrecerea. Alege o temă potrivită pentru eveniment și lasă-ți creativitatea să lucreze!

Caută o locație potrivită

Înainte de a începe organizarea propriu-zisă ar fi ideal să stabilești numărul de persoane alături de care vei complota pentru a pune la cale întreaga surpriză. În funcție de acest detaliu poți alege mult mai ușor o locație potrivită. Spre exemplu, pentru o petrecere restrânsă, poți alege chiar casa persoanei sărbătorite. Discută cu membrii familiei și decorați în secret livingul unde urmează să vă întâlniți cu ceilalți invitați. 

O altă opțiune ar fi alegerea unui loc mai retras, cum ar fi o cabană la munte sau un bar pe plajă, unde puteți să petreceți până dimineața.

De asemenea, poți lua în calcul și restaurantul preferat al persoanei sărbătorite. În acest fel surpriza va fi mult mai plăcută și cu siguranță nu vei dai greș la capitolul meniu.

Pregătește un meniu

Indiferent de locul în care vei alege să organizezi petrecerea, este esențial să pregătești un meniu potrivit pentru toate gusturile. Gândește-te dacă în grupul vostru de prieteni există și persoane vegetariene sau vegane. Acest detaliu te va ajuta să organizezi un meniu mai complex, care să conțină mai multe tipuri de preparate. De asemenea, ar trebui să ții cont și de tematica petrecerii, de locația aleasă și de numărul de invitați. De multe ori o alegere ideală este organizarea unui bufet suedez. În acest fel, invitații se pot servi singuri și își pot alcătui singuri un meniu.

Dacă petrecerea va avea loc în aer liber, în curtea unui prieten, poți alege să organizezi un grătar, sau chiar un picnic.

De asemenea, băuturile ar trebui să fie cât mai diverse. Poți alege câteva vinuri, șampanie, bere, sucuri și pentru shoturi o băutură tequila

Formează o echipă de ajutor

Nu poți să organizezi o petrecere surpriză fără ajutorul mai multor persoane. Așa că de pe lista de invitați poți alege câțiva complici pentru a te ajuta cu pregătirile din ziua petrecerii. Astfel, fiecare va fi responsabil pentru organizarea anumitor detalii. Alege oameni în care ai încredere și roagă-i să te ajute cu verificarea fiecărui aspect – de la pregătirea meniului până la amplasarea decorațiunilor. De asemenea, trebuie să alegi pe cineva care va avea grijă să-l țină ocupat pe sărbătorit în ziua evenimentului. În acest mod vei proteja cel mai bine surpriza.

Alege decorațiunile

Ai ales deja o tematică pentru petrecerea surpriză? Atunci lucrurile ar trebui să decurgă simplu și rapid. În funcție de acest aspect poți să alegi baloanele și ghirlandele potrivite, dar și alte obiecte decorative. Nu uita de tunurile de confetti, care sunt ideale pentru momentul în care sărbătoritul va ajunge la petrecere. De asemenea, poți lua în calcul și o petrecere cu costume, unde toată lumea se va distra cu siguranță.

Pregătește momentul surprizei

Este important că sărbătoritul să nu bănuiască nimic și să fie ținut ocupat în ziua petrecerii, pentru ca acesta să nu ia contact cu ceilalți prieteni implicați. Încearcă să planifici totul din timp, astfel încât să te asiguri că persoana sărbătorită va putea fi prezentă și că totul va decurge așa cum ți-ai dorit.

Tot ce mai rămâne de făcut pentru o petrecere surpriză reușită este să vă distrați împreună și să vă bucurați de momente frumoase.

FOTO: pexels.com

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter