Surpinde-i pe cei dragi cu o gustare sănătoasă și delicioasă la grill, cu noile grătare electrice Weber!

Publicat pe

Dacă ești adeptul gătitului sănătos, nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta acest dispozitiv special cu ajutorul căruia pot fi preparate rapid și simplu, cele mai gustoase grătare făcute indoor! Tocmai de aceea, meșterii de la PEFOC, experți în comercializarea și construcția renumitelor șeminee pe lemne din Sibiu, ne propun de această dată un gratar electric profesional cu care îi poți surpinde pe cei dragi, pregătindu-le o gustare sănătoasă și delicioasă la grill!

Așadar, vom descoperi împreună un concept inovativ de grătare Weber Antracit, dotate cu sistem de control al temperaturii IGrill, care dau tonul unui nou standard pe piața soluțiilor de gătit la interior sau outdoor. În plus, modelele sunt disponibile în catalogul meșterilor sibieni, la prețuri avantajoase și cu transport asigurat indiferent de orașul în care locuiești!

Grătarul electric WEBER Q1400 

În cazul în care nu ești fanul grătarelor pe cărbuni, modelul electric Weber Q1400 îți oferă o serie de beneficii esențiale pentru un proces de gătire corect al alimentelor! Prezintă avantaje atât din punct de vedere al eficienței, cât și al design-ului, fiind prevăzut cu un capac de culoare gri închis ce acționează ca un adevărat magnet și care păstrează aroma originală de grătar!

Grătarul electric WEBER Q1400 Antracit cu suport

Asemănător cu cel descris anterior, acest model este prevăzut cu un suport înalt ce contribuie la o utilizare optimă și confortabilă! Bucură-te de experiența gătitului cu ajutorul grătarului electric Weber Q1400, care dovedește o performanță ridicată, un aspect inovativ și minimalist, precum și siguranță maximă în utilizare –  toate acestea, la un preț de achiziție avantajos și transport asigurat.

Grătarul electric WEBER Q2400 Antracit

Fă cunoștință cu varianta mai avansată a modelului Weber Q1400, ce propune mix-ul ideal între aroma originală a grătarului și stilul de viață modern, adaptat zilelor noastre! Reflectorul de căldură din capacul grill-ului, garantează o difuzare uniforma a căldurii pe alimentele gătite pe grătar, contribuind la o preparare în profunzime și corectă a cărnii, legumelor sau fructelor de mare.

Grătarul electric WEBER Q2400 Antracit cu suport

Mulțumită dimensiunilor compacte precum și conceptului de funcționare pe baza curentului electric, modelul Q2400 devine produsul ideal pentru clienții care își doresc să se bucure de un grătar delicios, dar care nu beneficiază de un spațiu extins. Datorită puterii mari, precum și eficienței ridicate, acesta permite o gătire uniformă a alimentelor, păstrând gustul inconfundabil de grătar.

Avantajele și beneficiile grătarelor electrice Weber Q:

  • prezența grill-ului pentru gătit din fontă, porțelanat, cu o curățare facilă și rapidă;
  • grătarele dau dovadă de performanțe maxime, grație capacității mari de încălzire;
  • utilizare confortabilă și transport facil;
  • oferă durabilitate mărită în timp, grație capacului și carcasei din aluminiu;
  • dotarea cu suport și mese laterale, îmbunătățește modul de utilizare al grătarului;
  • aspect inovativ prin linii de design ușor rotunjite, ce exprimă eleganță și stil;
  • grilurile electrice Weber sunt ideale pentru balcon sau terasă;
  • dispune de buton de reglare a temperaturii interioare și sistem de autocurățare a spiralei electrice;
  • structura este confecționată din fibră de sticlă, îmbrăcată în nylon, rezistentă la temperaturi ridicate fără a rugini în timp.

Așadar, dacă ești în căutarea unui grill electric premium, unui gratar pe gaz sau poate vrei un grătar clasic pe cărbuni la prețuri avantajoase, selecția de grill-uri profesionale Weber, disponibile pe site-ul www.pefoc.ro îți oferă opțiuni diverse cu proprietăți inovative. Bucură-te de mâncăruri rafinate care își păstrează aromele delicioase, cu ajutorul unui dispozitiv avansat ce dispune de transport asigurat pe întreg teritoriul României, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii!

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter