Te-ai decis să cauți oferte de angajări la studio de videochat? Iată ce trebuie să știi

Publicat pe

Apar din ce în ce mai multe astfel de anunțuri pentru angajări la studio de videochat, dar în același timp crește și numărul doritoarelor să devină astfel de modele. Vom discuta în acest articol, fără perdea, despre ce înseamnă mai exact să fii model de videochat. 

Domeniul de videochat este încă puternic stigmatizat. Pe de altă parte generațiilor tinere le pasă din ce în ce mai puțin de ce zice lumea și bine fac. Privind în perspectivă, salariul pe care-l câștigi în România, la un job cel puțin horror, cheltuielile lunare de întreținere, facturi, mâncare, haine și încălțăminte, dacă ai mașină mai bagi și în ea bani, ajungi practic până la finalul lunii să te târâi ca-n desenele animate, prin deșert căutând cu disperare o oază. 

Să mai discutăm și de faptul că în foarte multe domenii femeile sunt mai puțin plătite decât bărbații, deși au aceeași pregătire profesională sau chiar mai bună decât a lor? Să fii single în perioada asta, cu un job mediocru, înseamnă condamnare la moarte. Asta chiar dacă te limitezi la strictul necesar. Nu se poate numi viață, ci supraviețuire. De distracții oricum n-ai bani, nici timp și nici chef, fiindcă jobul te epuizează din toate punctele de vedere. Nu vreau să fiu dramatică, dar în ziua de astăzi pare că trebuie să alegi între stabilitate financiară și fericire. Dar de ce să nu le ai pe amândouă? Deși par antonime în ziua de astăzi, iată că sunt posibile, dacă alegi o carieră în domeniul de videochat. 

Mai jos vei găsi răspunsul tuturor întrebărilor tale ce te-au oprit până acum să-ți găsești fericirea și independența financiară. Iar când mergi la interviuri pentru angajari studio videochat, alege-l pe cel care-ți oferă și multe bonusuri. Banii extra n-au stricat nimănui. 

Este un job ilegal?

Nicidecum! Astfel de studiouri te angajează cu contract de muncă, totul este 100% legal, ai parte de toate beneficiile unui salariat și se plătesc toate taxele la stat. Mulți confundă videochatul cu altceva. În acest domeniu interacțiunea are exclusiv virtual, între model și membri. Modelul are propria sa cameră, cu toate aparatele necesare și performante, inclusiv lumini de studio, pentru a crea o ambianță perfectă. Interacționezi cu membrul studioului în fața unui ecran, el putând fi la mii de kilometri depărtare în altă țară.

Voi fi judecată de societate?

Mentalitatea colectivă a unei țări te poate îndemna să nu-ți urmezi visurile niciodată. Vrei să te spetești 50 de ani la un job ce te distruge fizic, emoțional și psihic sau preferi să fii propria ta șefă, să faci câți bani vrei, să lucrezi în condiții de lux, relaxată pe un pat? Alegi să te simți mizerabil până ieși la pensie sau poate să te pensionezi mai devreme, cu contul doldora de bani? În plus, există și videochatul non-adult, în care doar vorbești cu membrii și atât, punct. Având în vedere că nu te vei întâlni vreodată față în față cu membrul respectiv, ce este mai exact de judecat? Faptul că muncești și îți creezi propria viață și fericire?

Ce va spune familia dacă află?

În primul rând, tu ești cea care-ți gestionezi contul și decizi cine are acces să te vadă. Deci poți alege să nu te vadă nimeni din această țară. De aflat n-au cum să afle decât dacă le spui tu. Iar dacă ar fi descuiați la minte, te-ar felicita fiindcă te-ai pus pe picioare fără ajutorul lor. Și oricum, mai mult ca sigur, câștigi mai mult ca ei. O să ai un nivel de trai la care alții doar visează. Știi că expresia Oare ce-o să zică lumea?' a ucis milioane de vise, deci până la urmă ce a zis, știe cineva? Dar dacă ai lucra la un job ce-ți oferă minimul pe economie, cu un program infernal, să mai și împrumuți bani de la ei în fiecare lună ca să trăiești și să mai ai parte și de o echipă cu masculi alfa' care te mai și pipăie din greșeală' sau trebuie să suporți avansuri nevinovate', atunci te-ar mai felicita?

Ideea este că fericirea trebuie să o iei în propriile mâini și să o modelezi cum vrei tu, nu să asculți de alții. Pe lângă faptul că vei câștiga foarte mulți bani și vei fi mult mai relaxată, fără stres și griji, nici măcar nu trebuie să fii 90-60-90. Astfel de studiouri profesionale au alte cerințe și primești și traininguri de specialitate. Important este să alegi unul bun de la început și să uiți de inhibiții și idei preconcepute.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter