Tease Sugar Fleur - parfumul care celebrează Valentine's Day într-un mod fermecător

Publicat pe

Ziua de 14 februarie reprezintă un moment când fiecare dintre noi își transpune într-un mod sau altul iubirea față de parteneri. Pe lângă cinele sau excursiile romantice, cadourile pot fi o opțiune favorabilă pentru transmiterea clară a sentimentelor. 

Astfel, Victoria’s Secret aduce în atenția noastră un produs menit să cucerească pur și simplu. Tease Sugar Fleur este un parfum ce întruchipează într-un mod jucăuș emoțiile resimțite de Valentine’s Day. Nota proaspătă de măr este combinată cu muguri de iasomie și caramel, rezultând o dulceață și delicatețe inconfundabile. Accentele subtile de gumă de mestecat, chihlimbar și lemn de santal creează o senzație sofisticată și aparte. 

Un pop instantaneu de strălucire. Tease Sugar Fleur combină într-un mod surprinzător iasomia cu caramelul roz, rezultând o atmosferă unde aria florală și cea gurmandă fac front comun. Am încercat prin acest parfum să oferim un răsfăț al simțurilor.' —Linda Song, maestru parfumier. 

Dacă îți dorești să-ți impresionezi cu adevărat persoana iubită, Victoria’s Secret revine cu o completare superbă a acestui cadou. Pe lângă un parfum de milioane, brandul a lansat și o colecție de lenjerie intimă dedicată zilei de 14 februarie. 

Campania de lansare se numește 'Love You' și promovează iubirea față de ceilalți și față de tine. Articolele se bucură de imprimeuri florale sau cu inimi, fiind prezentate de femei puternice precum Bella Hadid, Valentina Sampaio sau Candice Huffine. 

Alte detalii ale colecției care îți vor cuceri cu siguranță iubita sunt: dantela delicată, bretelele strălucitoare și stiluri atrăgătoare inspirate de colecțiile Very Sexy și Dream Angels. 

Descoperă parfumul Tease Sugar Fleur și colecția cu care se asortează atât de bine în magazinele Victoria’s Secret din Băneasa Shopping City și Afi Cotroceni sau online pe www.victoriassecret.ro.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter