Trăiască șampania! Iată de ce să o consumi mai des, nu doar la ocazii speciale!

Publicat pe

Chiar dacă bulele de aer din băuturile efervescente sunt cu adevărat deosebite, vinurile spumante nu ar trebui savurate doar în cadrul unor ocazii speciale. Tocmai datorită caracterului deosebit al unor astfel de băuturi, se consideră că acestea ar trebui consumate mult mai des decât se obișnuiește.

De exemplu, când te gândești la sampanie de calitate, este normal să o asociezi cu ocazii festive, precum nunți, aniversări, botezuri și alte evenimente asemănătoare. Totuși, nimeni și nimic nu te oprește să ciocnești un pahar din vinul spumant de origine franceză pur și simplu pentru că așa simți!

În cazul în care ai nevoie de câteva argumente pentru a te convinge de acest aspect, iată doar câteva idei pe care ar trebui să le iei în considerare!

Micile plăceri din viață ar trebui sărbătorite

Este normal să îți dorești să sărbătorești evenimentele importante, marile reușite. Însă nu uita că un proverb chinezesc spune după cum urmează: „O călătorie de o mie de pași începe cu unul singur'. Mai exact, chiar și cele mai mari reușite au fost îndeplinite pas cu pas, motiv pentru care trebuie să sărbătorești fiecare etapă în care te afli pe drumul tău spre succes.

Poți găsi șampanie de calitate înaltă la prețuri „joase”

Accesând magazinul online BeiCeVrei, vei descoperi băuturi alcoolice produse de branduri renumite la nivel internațional și oferte extrem de convenabile. De exemplu, acesta este importatorul oficial în România al unor branduri de renume mondial, precum Laurent Perrier și Armand de Brignac. 

Însă tot aici, vei găsi alte sortimente apreciate de toți cei pasionați de lumea vinurilor spumante, cum sunt produsele oferite de Veuve Clicquot, Piper Heidsieck, Lanson, Taittinger, Moet & Chandon și mulți alții.

Bulele sunt extraordinare

Dincolo de faptul că te poți bucura de efectul lor terapeutic privindu-le cum se „joacă' în pahar, există multe alte aspecte plăcute legate de bulele din vinurile spumante. În cartea intitulată Better with Bubbles: An Effervescent Education, autoarea Ariel Arce își propune să demonstreze, cum indică și titlul, că totul devine mai bun în compania bulelor: de la vinuri, la muzică, dans și până la momentele trăite cu ceilalți.

Îți oferă beneficii de care ai nevoie oricând

Dincolo de faptul că e fancy, un pahar de șampanie poate avea efecte benefice asupra organismului tău atunci când este consumat cu moderație. De exemplu, poate contribui la sănătatea arterială, îmbunătăți starea de spirit, crește libidoul și are puține calorii!

Reține că moderația rămâne cheia succesului. Sau, după cum spunea Winston Churchill, „un pahar de șampanie îți oferă un sentiment de fericire… o sticlă întreagă are efectul opus'. Așadar, nu uita să împarți cu prietenii și să te bucuri de una dintre cele mai iubite băuturi din întreaga lume!

Transformi fiecare moment într-unul special

Atunci când savurezi sortimentul preferat de spumant, turnat într-un pahar cu formă de lalea, cunoscut și sub denumirea de pahar flute, nu ai cum să nu simți că faci parte dintr-un film și că tu ești personajul principal.

Transformă orice zi monotonă într-una cu adevărat deosebită savurând băutura ta preferată. Nu aștepta ocaziile speciale și nu căuta scuze sau motive să amâni. Trăiește momentul și deschide o sticlă de șampanie doar pentru că așa simți!

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă